Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü görevden alınmıştı. Ayın Ünlü’nün yerine bugün Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde geçtiğimiz

Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü görevden alınmıştı. Ayın Ünlü’nün yerine bugün Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt atandı. Hatırlanacağı üzere Yunus Emre Kurt ile Aydın Ünlü’nün arası uzun süredir açıktı. Aydın Ünlü, Yunus Emre Kurt’u Ülkü Ocakları başkanlığından aldırmak istemiş ancak başarılı olamamıştı. Bir süre önce Yunus Emre Kurt’un ağabeyi Özhan Kurt meclis üyeliği görevinden Aydın Ünlü’nün talebi ile alınmış, mahkeme kararı ile görevine geri dönmüştü. MHP’deki son dakika gelişmesi siyaset kulislerini de hareketlendirdi.

Yunus Emre Kurt kimdir?Yunus Emre Kurt kimdir?

Kocaeli Ülkü Ocakları‘nda uzun süredir görev yapan Yunus Emre Kurt, Gökhan Özkara’nın görevden alınmasının ardından Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmıştı. Kocaeli Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapan Yunus Emre Kurt evli ve 1 çocuk babası. Ağabeyi Özhan Kurt ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) uzun yıllardır görev yapan Yunus Emre Kurt’un MHP içerisinde kabul görmesi ve geniş bir kesimin desteğini alması bekleniyor.

MHP Kocaeli İl Başkanı Kim Olacak? İşte MHP’de olası senaryolar…