Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli İl Teşkilatı 1 ayda neler yaptı?

MHP Kocaeli Teşkilatı, Kocaeli’nin 12 ilçesinde eş zamanlı olarak düzenlediği saha çalışmalarında sadece Ocak ayında 1286 hane, 8600 esnaf ve 93 dernek ziyaret etti.

MHP Kocaeli Teşkilatı, Kocaeli'nin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş 1 buçuk ay önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda göreve geldi. Başkan Demirbaş göreve geldiğinden bu yana hem ilçe başkanlarıyla hem il ve ilçe yöneticileriyle hem de meclis üyeleriyle periyodik olarak toplantılar düzenledi ve yöneticilerine programlar hazırladı.

İKİ KATINA ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYOR

Gece gündüz demeden saha programlarını sıklaştıran MHP Kocaeli geçtiğimiz Ocak ayında MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş öncülüğünde gece gündüz demeden girmedik dükkan çalmadık kapı bırakmadı. MHP Kocaeli Teşkilatı’nın Ocak ayı program istatistiklerine bakıldığında; 1286 hane, 8600 esnaf ve 93 dernek ziyaret edildi. 2023 seçimlerine sayılı günler kala MHP Kocaeli Teşkilatı, Kocaeli’nin tüm ilçelerin eş zamanlı programlarına devam etmeyi ve ziyaretlerini en az 2 katına çıkarmayı düşünüyor.