Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli kriz masası kurdu

MHP Kocaeli Teşkilatı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında kriz masası kurdu. Kriz masasından sorumlu kişilerin telefonları da paylaşıldı

MHP Kocaeli Teşkilatı, Koronavirüs

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Milletimizde bir panik havası oluşturulmasına müsaade etmeden, Devletimizin aldığı tedbirlerin hayata geçirilmesi anlamında üzerimize düşen görev her ne olursa olsun amasız fakatsız yerine getirmeye hazırız. Teşkilatlarımız ve tüm yöneticilerimiz ülkemiz ve milletimizin karşı karşıya olduğu tehlikenin şuurundadır ve bir güven kapısı olarak topluma karşı sorumluluğunu eksiksiz yerine getirecektir. 

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in her milli meselede işaret ettiği  gibi, ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışıyla kişisel ve kurumsal tüm önceliklerimizi öteleyecek, erteleyecek ve dahi yok sayacak; milletimizin sıhhatine karşı oluşan bu büyük  tehdit karşısında da Yüce Türk Milletinden yana olan duruşumuzu örnek teşkil edecek şekilde ortaya koyacağız. 

KRİZ MASASI KURULDU

Ayrıca Yine Liderimizin son açıklamalarında belirttiği üzere ‘KOVİD-19 virüsüyle mücadeleyi Allah’ın izniyle kazanacağız. Şerden hayrın doğacağını göreceğiz. Sadece aklın ve bilimin, aynı zamanda da duanın gücüne güvenelim. Bir süre evde kalalım. Sağlık Bakanlığıyla Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine mutlak süratte dikkat ve riayet edelim.’Bu itibarla Devletimiz ve Genel Merkezimizden gelen talimatlarda üzerimize düşen herhangi bir görevi tam bir koordinasyon içerisinde yürütmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığımızca Kriz Masası oluşturulmuştur.”

İHTİYAÇ ANINDA ARAYACAKLAR

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Oluşturulan kriz masasıyla 60 yaş üzeri partililerimizi arıyor ve isteklerinin olup olmadığını soruyoruz. Teşkilatımız, STK’larımız ve ülkü ocaklarımız, vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Onlarla konuşurken sokağa çıkmamalarını tavsiye ediyoruz ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE POLİSLERE DESTEK

Bu süreçte ilçe teşkilatlarımız hem sağlık çalışanlarının hem de polislerimizin yanında olacaktır. Devletimize her türlü desteği vereceğiz ve milletimizle birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz” bilgilerini verdi.

MHP KRİZ MASASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN.docx

BİR KASA MEYVE GÖTÜRDÜLER

Öte yandan MHP’lilerin sağlık personeline desteği de devam ediyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne MHP Gebze Ilçe Başkanlığı ve Türkav, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine MHP Darıca Ilçe Başkanlığı ve Türkav Gebze, meyve kasalarıyla giderek destek oldu. 

e027757c 44a2 46b8 a510 63bdbbbfd276