Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli Teşkilatı, Derince’de vatandaşları yalnız bırakmadı

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar öncülüğünde Derince’de bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar öncülüğünde Derince Belediye U-17 ve İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşı maç ziyareti ile başlanan programdan sonra MHP Derince İlçe Teşkilatı toplantısıyla tüm hızıyla devam etti. MHP Derince İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından MHP’li Başkanlar 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında İstanbul’da şehit düşen polis memuru Serdar Gökbayrak’ın ailesine ziyarette bulundu.

HİÇ HIZ KESMEDEN DEVAM

Programa hiç hız kesmeden devam eden MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar’ın bir sonraki durağı Derince Birlikspor oldu. Tekvando dersi alan minik dostlarıyla buluşan Başkan Demirbaş, onlarla sohbette bulundu. Son durak olarak Derince Merkez Camii Dernek Başkanı Mustafa Uzuner ve yönetimini ziyaret eden MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ile İlçe yöneticileri vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirerek programa son verdi.