Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli, yarın sahaya iniyor

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, 1 Haziran’da yasaklar kaldırılması ve iş yerlerinin açılmasıyla yeniden sahaya iniyor. Tüm Kocaeli’de esnaflara gül dağıtılacak.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı,

Türkiye, uzun süren Koronavirüs tedbirlerinin ardından bu akşam yapılacak kabine toplantısını bekliyor. Özellikle esnaflar, bu akşam verilecek kararla yarın iş yerlerini açabilecek. Restoran ve kafe gibi iş yerleri, yeniden müşteri kabul edebilecek. Faaliyetlerine sahada ara veren MHP Kocaeli Teşkilatı ise yarın itibariyle sahaya inecek.

TAM SAHA ÇALIŞMA

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada, “Devletimiz, Koronavirüs’le mücadelede önemli adımlar atmıştır. Bu adımlar vaka sayılarına göre değişiyor. Tedbirlerin bugün itibariyle gevşetilmesi bekleniyor. Yarın kafe ve restoran gibi işletmelerin açılmasıyla birlikte MHP Kocaeli Teşkilatı da saha çalışmalarına başlayacak.

12 İLÇEDE GÜL DAĞITILACAK

Yarın itibariyle 12 ilçede MHP teşkilatları esnaflarımızı ziyaret edecek ve gül dağıtacak. Milletçe bu süreci en az hasarla atlatmayı diliyoruz. Yine MHP’nin saha programları göstermelik ziyaretlerle sınırlı kalmayacak. Her Cuma günü 120×120 programlarıyla MHP Kocaeli Teşkilatları sahada toplumun içinde ve vatandaşın yanında olacak.” dedi.