Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’de aşı olmayanlar ikna edildi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yakın çevresinde yer alan ve aşı karşıtı olan partilileri ikna ederek aşı olmalarını sağladı. Ünlü aşı oldukları esnada da partililerin yanında bulunarak onlara destek oldu, motive etti

MHP İl Başkanı Aydın

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Yöneticisi Sami Acıkök, MHP İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Sarskaya, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün Özel Kalem Müdürü İlkay İbiş, Ünlü’nün şoförü Şaban Çakmak ve partili Erhan Uygun Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gelerek Covid-19 aşısı oldular. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kendisi dışındaki isimleri aşı konusunda tereddütleri bulunduğunu fakat gerekli bilgilendirme sonrasında ikna olarak aşıyı yaptırdıklarını söyledi.

“AŞILARINI OLDULAR”

Aşıların ardından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Geçtiğimiz günlerde sayın Valimizi ziyaret ettik ve aşı konusunu değerlendirdik. Kocaeli’de 1 milyonun üstünde vatandaş aşı oldu ama hala istenilen seviyede değiliz. Bazı vatandaşları ikna etmemiz gerekiyor. Biz de bugün aşı konusunda kafasında soru işareti olan arkadaşlarımızla hastaneye geldik ve arkadaşlarımız aşılarını oldu.

DOKTORA GÜVENİN

“Ben Kocaeli Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Adem Bey’e teşekkür ediyorum. Aşı öncesi arkadaşlarımızı güzel bir şekilde bilgilendirdi. Vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin aşısına, ilacına, doktoruna güvensin. Bilgilendirmelere gerçekten ikna için faydalı oluyor” dedi.

BAŞHEKİM ÖVDÜ

Ünlü’nün ardından konuşan Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır, “MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve diğer partililere farkındalık yaratmak adına yaptıkları bu çalışmadan ötürü tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın aşı olması yönünden örnek bir çalışma. Toplumsal bağışıklığımızı kazanmaya az kaldı.

“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Sonbahara kadar vatandaşlarımızı aşılarını olursa toplumumuz daha sağlıklı hale gelecek ve normalleşmeye geçeceğiz. Aşı konusunda çekinceler olabiliyor. Vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

MHP Kocaelide asi olmayanlar ikna edildi 2 MHP Kocaelide asi olmayanlar ikna edildi