Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’de başka kimlere fatura kesilecek?

Genel seçimlerin ardından yurt genelinde oylarını düşüren teşkilatlarda istifalar ve görevden almalar devam ediyor. Son olarak MHP Derince İlçe Başkanı görevinden istifa etmişti. MHP’de değişim sürecek mi?

Genel seçimlerin ardından yurt
SEBO İMZA

MHP Kocaeli Teşkilatlarında seçim sonrası bir değişim bekleniyor. Bu değişimin ilçelerle başlayacağı konuşuluyordu. İlk olarak MHP Derince İlçe Başkanı Selim Sayar, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Sayar, şunları söyledi: “20.08.2021 Tarihinde Yönetim kurulu arkadaşlarımla Göreve geldiğimiz günden bu zamana şerefle yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimi 14 Mayıs seçimlerinde aldığımız düşük oy nedeni ile ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”

DERİNCE’DEN SONRA …

MHP’de istifaların ya da görevden almaların süreceği ifade ediliyor MHP kulislerine göre; Derince, İzmit ve Gebze ilçelerinde değişim bekleniyor. İl kongresine kadar yeni bir yapılanma kurulacağı ifade ediliyor. Derince’nin ardından gözler, önceki seçime göre daha az oy alan MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nda.

KEMAL OKUR SAHADAYDI…

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, seçim döneminde en aktif çalışan teşkilatlardan biri oldu. İlçe Başkanı Kemal Okur ve yöneticileri, İzmit’te seçim sürecinde her gün çeşitli etkinliklere imza attı. Ancak oy oranının düşmesine engel olamadılar. Diğer yandan Kemal Okur’un Adıyaman’dan bağımsız aday olan Selim Çakır’la olan yakın ilişkisi nedeniyle de işinin zor olduğu ifade ediliyor. Ancak Kemal Okur ve Selim Çakır’ın aralarının uzun süredir iyi olmadığı da biliniyor.

KONGRELER YAKLAŞIRKEN

Diğer yandan Gebze İlçe Teşkilatı’nda da bir değişim olacağı konuşuluyor. Bu olası değişimlerin teşkilatlara nasıl yansıyacağı merak ediliyor. Diğer yandan kongre süreci de yaklaşıyor. MHP’den başka bir kesim ise mevcut ilçe başkanlarının kongreye kadar görevde kalmasının güçlü bir ihtimal olduğunu savunuyor.