Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’de hiç aday çıkarmayacak

Yerel seçimler öncesinde belki de en en tartışmalı konulardan biri oldu. Öyle ki geçtiğimiz günlerde de MHP eski Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da bu nedenle genel merkez kararı ile partisinden istifa etti.

Yerel seçimler öncesinde belki

14-28 Mayıs genel seçimlerinin ardından yerel seçim hazırlıklarının başladığı siyasi partilerde Kocaeli için en çok merak edilenler arasında MHP’nin Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkan adayı çıkarıp çıkarmayacağı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise MHP eski Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, konuyla ilgili olarak “Kocaeli’de 13 adayın 13’ü de AK Parti’den olursa seçim çalışmalarına destek vermeyeceğim.” demiş ve ardından genel merkez talimatı ile istifası istenmişti.

KOCAELİ’DE DEĞİL AMA MHP MANİSA’DA DESTEKLENECEK

İşte bu gelişmelerin ardından AK Parti ile MHP’nin ortak seçim komisyonu dün belediye meclisleri adaylıkları için toplandı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin çalışma yürüten ortak komisyon dünkü 12’nci toplantısı ile CHP, İYİ Parti’nin şimdiye kadar açıkladığı adaylar ve illere ilişkin değerlendirmeleri yaparken adaylar da belirlenmeye başlandı. İşte bu kapsamda, Kocaeli’de ve tüm ilçelerinde sadece AK Parti aday çıkaracağı, MHP’nin ise Manisa’da destekleneceği öğrenildi.