Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’de kongre günü!

MHP Kocaeli 13. Olağan İl Kongresi bugün saat 12.00’de gerçekleştirilecek. Kongrede mevcut başkan Aydın Ünlü tek aday olacak.

MHP Kocaeli 13. Olağan

MHP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçe kongresini tamamladı. Kongrelerde mevcut başkanlar tek aday olarak seçime katıldı. Mevcut başkanlar yeniden seçildi. 2 haftadan kısa bir sürede kongrelerini tamamlayan MHP’de gözler bugün gerçekleştirilecek il kongresine çevrildi. İlçe kongrelerinde olduğu gibi MHP Genel Merkezi, il kongrelerinin de tek adaylı yapılması talimatı verdi.

12 İLÇE BAŞKANI ÜNLÜ’YÜ DESTEKLEDİ

12 ilçe başkanının arkasında duran ve yeniden aday gösterilmeleri için genel merkezde çalışma yürüten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yeniden aday oldu. MHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde saat 12.00’de gerçekleştirilecek. Genel kurulda seçimlere mevcut başkan Aydın Ünlü başkanlığındaki tek listeyle gidilecek.

SANCAKLI DA KATILACAK

Tüm ilçelerde olduğu gibi il kongresi de tek listeli yapılacak. Aydın Ünlü, başkanlıktaki 4’üncü dönemi için genel kuruldan yetki isteyecek. 637 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 33 il yöneticisi ve 30 üst kurul delegesi seçilecek. Kongreye Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın yanı sıra TBMM Grup Başkan Vekilli ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül de katılacak.