Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’den Kocaelispor maçına 150 adet bilet bağışı

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı çarşamba günü oynanacak Kocaelispor-Sakaryaspor maçı için 150 bilet aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ilde büyük bir yıkım yarattı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afetin ardından tüm Türkiye yasa büründü. 1999 yılında depremzede olan Türk futbolunun iki köklü camiası Sakaryaspor ve Kocaelispor, gelirlerinin afet bölgesine bağışlanacağı bir maç düzenleyecek. Bu karşılaşma 22 Şubat Çarşamba günü Kocaeli Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak.

“HER YARDIMIN VE YARDIMCININ YANINDAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı AFAD’a yardım yaparak Kocaelispor-Sakaryaspor müsabakası için 150 adet bilet bağışında bulundu. Göreve geldiğinden bu yana hiçbir maçı kaçırmamaya özen gösteren MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Ülke olarak büyük bir felaket atlatıyoruz. Milletimiz deprem bölgesi için seferber olmuş durumdalar. Biz de MHP Kocaeli Teşkilatı olarak her yardımın ve yardım etmek isteyenin yanındayız.

“HİÇ ŞÜPHEM YOK”

Gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Kocaelispor-Sakaryaspor müsabakası için MHP Kocaeli Teşkilatı olarak biz de AFAD’a bağış yaparak dekontumuz ile 150 bilet aldık. Vatandaşlarımdan isteğim boynumuzun borcu, devletimizin emaneti olan depremzeleri yalnız bırakmamızdır. Devletimizle el ele vererek tüm yardımsever sivil toplum kuruluşlarımızla bu felaketi de atlatacağımıza hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.