Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Ramazan’da Zoom’a geçiyor

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, saha programlarına ara veriyor. Ramazan ayında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Zoom üzerinden 12 ilçede buluşmalar gerçekleştirecek.

MHP Kocaeli İl Teşkilatı,

Sebahattin AydınRamazan yaklaşıyor. Siyasi partiler, Ramazan ayında pandemi nedeniyle iftar toplantıları gerçekleştiremeyecek. Alternatif programlar arayışına giren siyasi partilerden ilk program düzenlenmesi MHP Kocaeli Teşkilatı’ndan geldi. MHP’de 12 ilçede 50’şer kişilik gruplarla toplantılar yapılacak.

12 İLÇEDE ÇALIŞMA

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, çalışma programlarıyla ilgili Bağımsız Kocaeli’ye şu bilgileri verdi: “MHP Kocaeli İl Teşkilatı Ramazan ayı boyunca devam edecek programının alt yapısını hazırladı. Çalışmalarımız pandemi nedeniyle internet üzerinden gerçekleştirilecek. 12 ilçemizde çeşitli gruplar halinde Zoom üzerinden toplantılarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

SPOR KULÜPLERİ ZİYARETLERİNİ NEDEN YAPIYORLAR?

Spor kulüplerine yaptıkları ziyaretlerle ilgili de bilgi veren Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatı, Kocaeli’nin tüm amatör spor kulüplerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerin amacı merak ediliyor. Amatör spor kulüpleri çok önemli merkezler. Mahallelerdeki çocuklarımızın ahlaklı ve sağlıklı olması için bu yerlerin değeri bilinmeli. Tüm belediye başkanlıkları ve kaymakamlıklar gerekli destekleri vermeli. Gayemiz bu” diye konuştu.

ERKAN AZERİ MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTERSE…

Geçtiğimiz dönem MHP MYK üyesi olan ancak bu dönem listeye girmeyen Erkan Azeri ile ilgili de görüşlerini ifade eden Ünlü, “Erkan Azeri bu partinin değeridir. Liderimizin evladıdır. Biz Erkan Başkan’ın ülkücüler için neler yaptıklarına şahidiz. Partimizde her görevi hakkıyla yerine getirecek beceri ve geçmişe sahiptir. Biz kendisi milletvekili olmak isterse seçilmesi için de elimizden geleni yapacağımız” dedi.

“HÜRRİYET MİLLETİ OYALAMASIN”

Muhtarlara yardımcı personeli gündeme getirdiklerinden bu yana beklenilen mesafenin kat edilmemesini eleştiren Ünlü, “İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet de söz vermişti. Ancak belediyeden personel verilmesi gündemde. Muhtarlar yardımcılarını kendileri belirlemeli. İnsanları oyalamaktan vazgeçsinler. Biz Kocaeli’de 300 büyük mahallenin muhtarının yardımcı personel ihtiyacının karşılanması için girişimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.