Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Sakarya İl Başkanı’ndan Gaffar Okkan paylaşımına sert tepki!

MHP Sakarya İl Başkanı Ziya Akar, Oğuz Erhan Kopuk’un, Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’a yönelik paylaşımına sert tepki gösterdi. Ziya Akar, “Herkes haddini bilsin” dedi.

MHP Sakarya İl Başkanı

Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 24 Ocak 2001’de faili halen meçhul olan bir suikast sonucu şehit edilen Gaffar Okkan, cinayete kurban gidişinin 21. yılında anıldı. Tam da anma gününde, MHP Kocaeli İl Yöneticisi Oğuz Erhan Kopuk, Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okan için, “Gaffar Okkan yerin ateş olsun cehennem mekanın olsun” ifadelerini kullandı.

ULUSAL BASINDA DA GÜNDEM OLDU

Kopuk belli bir süre sonra bu paylaşımı kaldırdı. Paylaşımın etkileri devam ediyor. Ulusal basına da konu olan bu paylaşıma MHP Sakarya İl Başkanı A. Ziya Akar sert tepki gösterdi.

ZİYA AKAR ÇOK SERT ÇIKTI: HERKES HADDİNİ BİLECEK

Sakarya’dan Medyabar’a konuşan MHP Sakarya İl Başkan A.Ziya Akar, “Bu ülke için görev başında şehit düşen bir kişinin hakkında aleyhinde konuşmak ne olursa olsun kimsenin haddi değildir. Öncelikle herkes haddini bilecek! Ali Gaffar Okkan bir terör saldırısı sonucu şehit olmuş, Türkiye’nin ve Sakarya’nın bir değeridir. İddialara göre yapılan o paylaşımı asla kabul etmiyorum.

”KİMSE SICAK ODALARDAN….”

Kimse sıcak odalardan telefon veya bilgisayar başında bu ülkenin şehitleri ile alakalı polemik yaratmasın. Tekrardan bu vesile ile Ali Gaffar Okkan ve tüm şehitlerimizi bir kez daha yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gaffar Okkan Oguz Erhan Kopuk 1
Bu paylaşım yapılmış daha sonra geri silinmişti.