Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP'ye Kocaman'dan kritik ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye makamında ziyaret etti. İkili, ittifakta bir sorun olmadığı mesajı verdi

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa

31 Mart Yerel Seçimler’nde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yüzde 57.93 oy almıştı. Belediye başkanı seçilen Kocaman’ı ilk ziyaret edenlerin arasında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de yer alarak yeni görevinde başarılar dilemişti.

İSTİŞARE ETTİLER

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman MHP İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Aydın Ünlü’ye iade-i ziyarette bulundu. Kocaman, Kartepeli İl Başkanı Ünlü ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve ülke, dünya gündemi hakkında karşılıklı istişarede bulundu. Ziyaret sonunda Başkan Kocaman, İl Başkanı Ünlü’ye kahve takımı hediye etti.

“İTTİFAKTA SORUN YOK” MESAJI

Geçtiğimiz günlerde MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in istifa ettiği iddia edilmiş ancak İl Başkanı Aydın Ünlü, Kalender’in sosyal medya hesabının çalındığını ilan etmişti. Bu söylentilerin ardından Kocaman’ın ziyaretinin tarişhi manidar olarak göründü. Kocaman ve Ünlü, ittifakta bir sorun olmadığı mesajını verdi.