Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de 12 ilçe başkanıyla kongre toplantısı!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri ve 12 ilçe başkanı bir araya geldi. Ünlü, kongrelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Aydın

SEBO min 2MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP İl binasında ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Ünlü toplantıda şunları söyledi: “MHP’nin milleti ilelebet yaşatmayı temel alan milliyetçiliği; modern, yenilikçi ve gelişmecidir. MHP’yi var eden Türk milliyetçiliği ülküsü, bu yönüyle Türk’ün yedi bin yıllık cihan hâkimiyeti ve âlen nizam verme ülküsünün devamlılığını, ‘Kızılelma’ hedefınin ölümsüzlüğünü sağlamaktadır.

VARLIK BİLİNCİ

Türkiye’de çoğu zararlı olan sol akımların marjinalleşmesinde ve taban kaybetmesinde Türk milliyetçiliği fıkriyatının dinamizmiyle birlikte bu fikriyatın temsilcisi olan MHP’nin dominant karakteri ve özgül ağırlığı rol oynamıştır. MHP; millî vicdana sinmiş, âdeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur.

MHP’NİN POLİTİK SERÜVENİ

Temsil ettiği Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP, milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hâli olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. MHP’nin politik serüveni aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme ve millî devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir.

MHP Kocaeli İlçe Başkanlari9 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

Millî bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir.9 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olan ilçe kongrelerimiz bu şuurla gerçekleştirilecektir.

TAŞKINLIK UYARISI

Kongreler süreci dolayısıyla MHP’nin Türk siyasi hayatında bugün oynadığı etkin, sorumlu ve yapıcı rolden rahatsız olan çevrelerle muarızlarımız ve siyasi rakiplerimizden gelebilecek tahriklere kapılınmaması, kongreler sırasında da hiçbir taşkınlığa meydan ve izin verilmemesi önem taşımaktadır.

SUHULET İÇİNDE

Teşkilatlarımız; ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP’nin üstlendiği işlev ve Cumhur ittifakını kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alarak kongrelerimizin usulet ve suhulet içinde, demokrasi bayramı ve dayanışma havasında geçmesi için ellerinden geleni yapacaklardır.”