Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de Kocaeli kongresi tamam!

MHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede 33 il yönetim kurulu, 3 denetim ve 28 üst kurul delegesi seçildi.

MHP Kocaeli İl Kongresi

MHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Murat Nuri Demirbaş’ın tek aday olduğu kongrede  600 delege ile doğal delege olan 1 milletvekili ile toplamda 601 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Kongrede 33 il yönetim kurulu, 3 denetim ve 28 üst kurul delegesi seçildi.

KONGRE SÜRECİ TAMAMLANDI

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli 14. Olağan İl Kongremize hoş geldiniz sefa getirdiniz. 54 yıllık şan ve şeref dolu bir mazinin gözü pek, yılmaz savunucuları. 5 bin 300 şehidin mağrur kardeşleri, hepiniz birer Türk bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin diyen Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde, biz ülkücüyüz, biz Türklüğün keskin kılıcı, İslam’ın yükseklerde dalgalanan ar ve namus simgesiyiz diyen liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin evlatları, kıymetli gönül erleri, değerli dava arkadaşlarım bayramımız şen ola.  Muhterem ülküdaşlarım, malumunuz üzere 12 ilçemizin kongrelerini bayram havasında geçirerek ülkücü duruş ve iradeye yakışır birlik, beraberlik içinde tamamladık.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Milliyetçi ülkücü hareketin yolu hak yolu, hakikat yolu, Kızılelma yolu, elbette Allah yoludur. Karanlığın yamacından parlayan meşale, geleceği kucaklayan fikir ve düşünce medeniyeti, dosta güven düşmana korku ve hüsran vaat eden millet çınarıdır. Cumhur ittifakı Kuvayı milliye ruhudur. Cumhur ittifakı, milli mücadele şuurudur. Cumhur ittifakı, felahı vatan ufkudur. Cumhur ittifakı bizatihi Türk milletinin duruşudur. Yenilenmiş kadrolarla, tazelenmiş umutlarla, tahkimi yapılan hedeflerle perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla, 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanacağız. Liderimizin izinde istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşacağız.

KİMSENİN BAŞI ÖNE EĞİLMEYECEK

Çok kıymetli dava arkadaşlarım, yöneticilerimiz, delegelerimiz, ocaklarımız, STK’larımız, hanımefendiler, beyefendiler, huzurlarınızda söz veriyorum. Kimsenin başı öne eğilmeyecek. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir şiarıyla birlik ve beraberlikten ödün verilmeyecek. Sizlerle beraber partimizin bayrağını en üstlere taşıyacağımıza söz veriyorum. An itibariyle kongre salonunda hazır bulunan her dava ve yol arkadaşıma en iyi dileklerimi sunar, günümüzün kutlu olmasını temenni ederim. Sağ olun, var olun, yüce Allah’a emanet olun! Ne mutlu Türküm diyene.”