Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de kurultay heyecanı!

Milliyetçi Hareket Partisi MHP) 14’üncü Olağan Genel Kurulu Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. MHP Kocaeli İl Balkanı Murat Nuri Demirbaş ve üyeleri partililerin katılımıyla salondaki yerini aldı

Milliyetçi Hareket Partisi MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kurultayında genel başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) seçilecek. Kurultayda bunun yanı sıra 9 üyenin yer aldığı Merkez Disiplin Kurulu (MDK) belirlenecek. Ayrıca 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de bugün belli olacak. Kurultayın ardından 15 kişilik Başkanlık Divanı da oluşturulacak.

mhp 14 olagan buyuk kurultay devlet bahcelinin kolu neden sargili mhp genel baskanlari db8bBAHÇELİ’NİN KOLU SARILI

Kurultay’a MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kolunun sargılı olarak geldiği gözlemlendi. MHP liderinin kolunu bir gün önce sakatladığı ve o nedenle de tedbir amaçlı sargıya alındığı, önemli bir sağlık sorunun olmadığı öğrenildi.

‘ÜLKEYE SEVDA, ÜLKÜYE YEMİN’

Sloganı ve teması “Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin” ve “Ülkümüz ömür boyu candan öte” olarak belirlenen kurultayın gerçekleştirileceği Ankara Spor Salonu’nun tribünleri Türk ve MHP bayraklarıyla donatıldı.

PANKARTLARLA DONATILDI

Tribünlerde temaya uygun olarak, “Bir ülkü bir ömürden uzun her sevdadan büyük”, “İlk günkü azim ve kararlılık bitmeyen gurur ve onurla”, “Devir artık Türk devridir”, “Cumhur bizim Türkiye hepimizin” ile “Geçmişin gururu yarının umudu” yazılı pankartlar yer aldı.

KOCAELİ KAFİLESİ YERİNİ ALDI

Kurultay için geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Ankara’ya giden ve önceki akşam MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin verdiği iftar davetine katılan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve 26 üst kurul delegesi, bu sabah erken saatlerde kongrenin yapılacağı Ankara Spor Salonu’nda yerini aldı.

 

MHPde kurultay heyecani 1

MHPde kurultay heyecani