Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de Tayfun Tosun aday adayı oldu

MHP’nin tanınan simalarından Tayfun Tosun, MHP Kocaeli milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı. Tosun, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yle de görüştü.

MHP’nin tanınan simalarından Tayfun

MHP Kocaeli’de aday hareketliliği devam ediyor. Partinin tanınan isimlerinden Tayfun Tosun da MHP Kocaeli milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. MHP Genel Merkezi’nde MHP Lideri Devlet Bahçeli’yle de görüşüp fotoğraf çekilen Tosun’un genç isim olması nedeniyle listelerde yer bulması bekleniyor.

ÜLKÜCÜ AİLEDE DÜNYAYA GELDİ

8 kuşak Kocaelili olan Tayfun Tosun ülkücü bir ailede dünyaya gelip. Parti çizgisinden çıkmadan idealleri doğrultusunda hareket etmiş ve bu yöndeki çalışmalarıyla geçmişte kendinden söz ettirmişti.

Tayfun Tosun Kimdir?

Tayfun Tosun, mesleği ile alakalı 4 dernekte yöneticilik yapmıştır. Sonrasında 2019 yerel seçimlerinde Derince Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisine Meclis Üyesi adayı olarak çalışmalarda bulundu ve Cumhur İttifakı Meclis üyesi seçildi. Meclis üyesi olduğu dönemde; Ticaret Geliştirme Ofisi, Dış Ticaret Meslek Lisesi, Ticaret Üniversitesi, İhracat Akademisi, Kültür Ocağı çalışmaları ile derinceye değer katmaya çalıştı aynı zamanda Köylerle yakın ilgilenen ve belediye meclisinde toplumsal sorunlara ile sık sık gündemde olan Tayfun TOSUN, bu sene başında Üstat Gümrük Müşavirliği ve Danışmanlık şirketini kurdu. Gümrük Müşavirliği hizmeti vermenin yanı sıra Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Eğitimleri de vermektedir.

Şimdi ise Milliyetçi çizgisinden ödün vermeden Önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışı ile Milletvekili Aday adayı oldu. İlkelerinden ödün vermeden siyaset yapacağını söyleyerek, ülke ekonomisine fayda sağlayacak çalışmalarımın sürdürülebilir olması adına her zaman girişimde bulunacağı geçmiş çalışmalarından da anlaşılmaktadır.

“ONURLU ÜLKÜCÜ OLARAK HAREKET EDECEĞİM”

Tosun, “Yetiştiğim şekilde ve ideallerimin arkasından giden. Dik duruşlu net ve onurlu bir ülkücü olarak hareket edeceğim.” diyerek geleceğini planlıyor.