Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de tek aday Ünlü olacak

MHP Kocaeli Teşkilatları ilçe kongrelerini tamamladı. Mevcut ilçe başkanları tek aday olarak yeniden seçildi. MHP Kocaeli İl Kongresi de tek adaylı olacak. O aday ise Aydın Ünlü olacak

MHP Kocaeli Teşkilatları ilçe

MHP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçe kongresini tamamladı. Kongrelerde mevcut başkanlar tek aday olarak seçime katıldı. Mevcut başkanlar yeniden seçildi. 2 haftadan kısa bir sürede kongrelerini tamamlayan MHP’de gözler il kongresine çevrildi. İlçe kongrelerinde olduğu gibi MHP Genel Merkezi, il kongrelerinin de tek adaylı yapılması talimatı verecek.

12 İLÇE BAŞKANI ÜNLÜ’YÜ DESTEKLİYOR

12 ilçe başkanının arkasında duran ve yeniden aday gösterilmeleri için genel merkezde çalışma yürüten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü‘nün yeniden aday olmak istediği biliniyor. 12 ilçe başkanının ise Aydın Ünlü’nün yeniden seçilmesine destek verdiği ve yeniden aday yapılmasını istediği konuşuluyor.

ÜNLÜ: TEK ADAYLI OLACAK

Bugün bir basın açıklaması gerçekleştiren Aydın Ünlü, “12 ilçemizde 13. olağan ilçe kongrelerimizi tamamlandık. Kongrelerimiz Kartepe ile başlayıp Dilovası ile bitti. Pandemi kurallarına uygun olarak kongrelerimizi tamamladık. Bu çalışmalar rapor halinde hazırlanıp genel merkeze gönderildi. İl kongremizin yapılış tarihide en kısa sürede belli olacak. İl kongresi de ilçe kongreleri gibi tek adaylı olarak yapılacak” dedi.