Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Hürriyet’e: “Bizi kimse yok sayamaz”

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, bir basın açıklaması yayımlayarak Fatma Kaplan Hürriyet’e, “Bizi kimse yok sayamaz” dedi

MHP İzmit İlçe Başkanı

Bugün İzmit Belediye Meclisi’nin yeterli çoğunluk sağlayamadığı için toplanamaması üzerine Fatma Hürriyet Kaplan’ın basına verdiği Cumhur İttifakı’na yönelik demeçlerine MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz bir basın açıklaması yayımlayarak cevap verdi. Yalçınöz, şunları söyledi: “Fatma Hürriyet Kaplan parti ayırımı yapmadan uzlaşmacı ve yapıcı olarak hareket etmeyi artık öğrenmelidir. MHP’li meclis üyelerimize ayrılan odanın beğenilmemiş olduğunu söylemiş. Bu tamamen asılsız bir iddiadır. Geçtiğimiz aylarda hem Fatma Hanım hem CHP İzmit defalarca MHP’li meclis üyelerine yapıcı siyasetleri için teşekkür ederken bugün zehir zemberek açıklamalar yapması manidardır.

Biz MHP grubu olarak TBMM’de olduğu gibi İzmit Belediye meclisinde de Cumhur İttifakına sıkı sıkıya bağlı olarak tam bir koordinasyon içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Meclisin bugün toplanamamış olması dünyanın sonu değil. Yarın toplanır. Bizim de desteklediğimiz Cedit Mahallesi Kentsel dönüşümü gibi konular hızlıca çözüme kavuşur. Fatma Hanım belediye meclisindeki çalışma arkadaşlarını rencide etmek öncesinde onları dinlemiş olsa bu aksaklık ortaya çıkmazdı. Bu bir liderlik zaafıdır. Biz Cumhur İttifakının bir parçası olarak Fatma Hanım’ı memnun etmek için değil, yapıcı muhalefetle ve çalışmalarımızla İzmit halkını memnun etmek oradayız. Bizi kimse yok sayamaz, bizi yok sayanlar yok olmaya mahkum olacaktır.”