Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Hürriyet’e eleştiri Büyükakın’a tebrik

İzmit Belediye Meclisi Üyesi MHP’li İlker Kazan, İzmit Belediye Başkanı Fat5ma Kaplan Hürriyet’e eleştiriler yöneltti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan ise övgüyle bahsetti.

İzmit Belediye Meclisi Üyesi

İzmit Belediye Meclisi’nin MHP’li Meclis Üyesi Mehmet İlker Kazan, geçirmiş olduğu ağır ameliyattan sonra sahalara inerek eksiklikleri yeniden gündeme taşımaya ve ilgilenmeye başladı. Kazan, Yahya Kaptan Mahallesinde 2016 yılında dönemin Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından yapılan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesini gündeme getirdi.

YAZIN KONSER PANDEMİDE MASKE ŞİMDİ MANCARLI

Kazan, “Yahya Kaptan’daki parkın durumu ortada. Sadece olana sahip çıkılsa bu bile hizmet olur. Parkta bitkiler kurumuş, tanıtım panoları kırılmış hatta belediyenin tabelası bile kırık. Neden kimse ilgilenmiyor neden korunmuyor ve proje ile gündeme gelinmiyor? Kazan, şu an belediye olarak yeterli hizmet edilmediğini gündemin Ateş böceği ile karınca masalındaki gibi yazın konser ile pandemide maske ile ve şimdi ise mancarlı pide ile gündemi öldürüyorlar.

BÜYÜKAKIN’A DESTEK AÇIKLAMASI

Çalışan asfalt yapan, proje yapan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın Bey’in yaptıklarına meclis üyeleri ile il ve ilçe başkanları ile boş laflarla saldırıp çalışan başkanı yavaşlatmaya gündem yaratıp kendi yapamadıklarını örtme çabasındalar. İzmit halkının vergileri ile Gebze’de madalyalar veriliyor. Kandıra’da taksiler ilaçlanıyor. Bu imkanları İzmit’teki okulları ilaçlayalım evde olan mağdurlara katkılar verelim.

İZMİT’İN BAŞKANIZINIZ BÜYÜKŞEHİR DEĞİL

Siz İzmit’in belediye başkanısınız Büyükşehir değil. İzmit bizden hizmet bekliyor biz nelerle uğraşıyoruz? İstanbul bizi örnek alıyormuş aman kimse bizi örnek almasın hizmet edemiyoruz ki! MHP grubu olarak her mecliste 8/10 önerge veriyoruz. Bunları neden veriyoruz çalışsalar yapsalar verir miyiz? Bence vermeyiz gurur da duyarız ama öyle onların basında her gün çalışıyormuş gibi kendilerini gösterip çalışmadıklarını göstermekte bizim görevimiz. Halkımız bize denetleme görevi verdi ve bizde bu görevi layıkıyla yapmaya Çalışıyoruz.

KADINLARA ALAN AÇILSIN

Bakın 01.10.2019 günü verdiğimiz önergede ‘Ev hanımlarına katkı sağlayacak projeler yapalım ürettiklerini satsınlar’ dedik ‘mancarlı pide’ dediler. Kadınlar sadece bunu mu biliyor? Kesinlikle Hayır. Türk kadını el üretimi kuvvetli aklı zekasıyla evini ayakta tutabilir. Bizim orada belirttiğimiz bir Pazar alanı açılsın kadınlar ördüklerini, diktiklerini, pişirdiklerini buralarda satsın onlardan para almayalım. Uygun alanlarımız var. Mesela Perşembe Pazarı Plajyolu’ndaki köylü pazarı gibi bence bir yerlerde yanlış var. Bunu dile getiriyoruz yardım da ederiz fikir de veririz diyoruz ama alan yok.

BİZ HER YERDEYİZ

Belediyemizin 2019 yılı temmuz ayında meclisimizden geçen ve geçen 14 ay gibi zaman zarfında Halen kurulmayan kan bankası projemiz var komisyonlarda onaylandı mecliste onaylandı nerde Daha bunun için kıl kıpırdamadı. MHP gurubu olarak biz mahallelerdeyiz, STK’lardayız, sokak aralarındayız, camilerdeyiz, muhtarlarlayız, öğretmenlerleyiz, sağlıkçılarlayız, kamyoncularlayız kısaca her yerdeyiz ve takip ediyoruz. Onlar çalsın saz biz söylemeye halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.”