Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Başkan Hayati Dilek sert konuştu: Silinip gideceksiniz!

MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, bugün yaptığı bir açıklama ile bazı eski yöneticileri adeta topa tuttu. Dilek, “Makama olan saygıdan sizin gibi mahlukatlara cevap vermememiz sizi cesarete sürüklemesin, çok iyi bilirsiniz ki yazarsam en ağırını, yaparsam en şiddetlisini yaparım. Ama yok hükmündesiniz silinip gideceksiniz” dedi.

MHP Kartepe İlçe Başkanı

MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, eski yöneticilere çok sert çıkıştı. İsim vermeden yaptığı açıklama ile eski yönetimlerde görev alan MHP’lileri adeta topa tutan İlçe Başkanı Dilek, “Yok hükmündesiniz, silinip gideceksiniz” dedi. MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, eski yöneticilere yönelik yaptığı sert açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Teşkilat içinde yıllardır fitne fesat dedikodu üretenler,ben yoksam biz yoksak teşkilat yoktur zihniyetinde olan aşağılık yaratıklar, işleri güçleri yalan dolan kışkırtma olan zavallılar, tek marifetleri geçmiş dönemlerde hasbelkader bulundukları Yönetimlerde çektirdikleri resimleri paylaşmak üstelik paylaştıkları resimlerin acziyet başarısızlık olduğunun farkına varmayan, karakter konusunda yoksun olmalarına rağmen birkaç güzel söz bularak ki, o sözleri bile yazacak kabiliyetleri olmadığı için kopyalayarak paylaşanlar, başaramayacaksınız yok olacaksınız.

“İK, YÜZLÜ ACİZ SEFİLLER”

Makama olan saygıdan sizin gibi mahlukatlara cevap vermememiz sizi cesarete sürüklemesin, çok iyi bilirsiniz ki yazarsam en ağırını, yaparsam en şiddetlisini yaparım. Ama yok hükmündesiniz silinip gideceksiniz. Bu mesajım kişisel anlaşmazlıklara düşüp yollarını ayırmasına rağmen teşkilattan kopmayan Ülküdaşlarımız için değildir, sadece o kirli ağızlarından teşkilatı düşürmemelerine rağmen hiçbir zaman teşkilatın faydasına çalışmamış iki yüzlü aciz sefiller içindir.”

hayati dilek