Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li başkana Karakol Amiri Çelik’ten ‘bozkurt’ işaretli karşılama

MHP’nin Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle göreve başlamıştı. Dilovası Karakol Amiri Bayram Çelik’in törene katıldığı ve ülkücülerle birlikte ‘bozkurt’ işareti yaptığı görüldü.

MHP’nin Dilovası İlçe Başkanı

MHP’de Dilovası İlçe Başkanı olarak atanan Ali Demiray düzenlenen törenle göreve başlamıştı. Düzenlenen törene MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu yönetici ve partililer katılmıştı.  Güvenliği sağlaması açısında programda bulunan ve Gebze’den Dilovası’na gönderilen Karakol Amiri Bayram Çelik’in partililerle birlikte ‘bozkurt’ yaptığı görüldü.

 

CEZALANDIRILABİLİRLER

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre, devlet dairelerinde çalışan tüm kamu çalışanlarının, kamu hizmetlerinin sağlıklı yürümesi için uyması gereken bazı kurallar vardır. Bu kuralları gerek memurların çalıştıkları kurum içinde uymaları gereken kurallar, gerekse iş yeri dışında uyması gereken kural ve yasaklardan oluşmaktadır. Çalışan tüm memurlar da hal, hareket ve davranışlarına dikkat etmek durumundadır. Aksi bir durum söz konusu olduğu zaman yasaların verdiği yetki ile cezalandırılabilirler.