Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li İlker Kazan sahadan ayrılmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit’te saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit

İzmit Belediyesinin Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyesi İlker Kazan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlker Kazan’ın son durağı Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği oldu. Dernekte Dernek başkanı Zlküf Eta, Hacı Necatibey cami imamı Kemal Tarım, Erzurumlular vakıf yöneticisi Yusuf Satık ve dernek üyeleri hazır bulundu. Kazan, “Tatil gününde bile ‘Aday belli Karar ne’ sloganıyla başladığı ziyaretinde öncelikle Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli Bey’in, İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirtaş Bey’in, İlçe Başkanımız Kemal Okur Bey’in ve Vekilimiz Saffet Sancaklı Bey’in selamlarını getirdim” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ÇALIŞIYOR

Cumhur ittifakı’nı, İzmit için yaptıklarını Başkan Zülküf Eta’ya dernek üyelerine anlatmak üzere derneğe ziyarette bulunduğunu belirten Kazan, İzmit’te vermiş olduğu önergeyle 41 mahallenin Köy statüsü kazanmasının köylüleri çok mutlu ettiğini ve Cumhur ittifakının Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın canla başla çalıştığını anlattı. Kazan, konuşmasının devamında Cumhur İttifakı’nın tek amacı ülkemizi büyük ve güçlü bir devlet haline getirmek. Türkiye’nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma örneği uyum içinde Kocaeli ve İzmit’te sergileniyor. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de ifade ettiği gibi bu ittifak asla gizli veya açık pazarlıklar üzerine kurulu değildir” dedi.

KOCAELİ ÖRNEK

Dernek Başkanı Zülküf Eta teşekkür etti. Eta, “Derneğimizi ziyarete gelen her zaman bizlerin yanında olup bizleri yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi İzmit Belediye Meclis üyesi Fahri derneğimizin üyesi olan Fahri Aşkalelileli hemşerimiz İlker Kazan Bey’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok  teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun, her zaman bizim yanımızda olmuştur. Hiçbir zaman desteğini esirgememiştir. Kendisine üyelerim ve tüm Aşkaleliler adına  Destek ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizleri her zaman ziyarete gelir hiçbir zaman uzak  durmaz güler yüzlü samimi candan  dostluğuyla gönüllerimizi fethetmiştir.” dedi.