Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Kazan “Biz mi engelledik?” dedi

İzmit Belediyesi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, kendisinin sürekli engellendiğini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e seslendi. Kazan, “61 yaşındaki partilinizi işe almanızı biz mi engelledik? Boş duvara yıllık 85 bin TL’ye kiralayıp baroya ücretsiz verdiniz biz mi engelledik?” dedi.

İzmit Belediyesi MHP Meclis

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamalarında “Engelleniyoruz” ifadesi kullanmasına İzmit Belediyesi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, tepki gösterdi. Kazan, “İzmit Belediyesi Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet sürekli basında beni çalıştırmıyorlar engelliyorlar şeklindeki haberlerinizi çok büyük üzüntüyle okuyoruz ve herhalde okumaya da devam edeceğiz. Tarafınızı şu an İtibariyle hangi projenizde engelliyoruz lütfen bunu vatandaşlarımıza anlatın” ifadelerini kullandı.

CEDİT’İ BİZ Mİ ENGELLEDİK?

Kar yağdığında Bayraktar’a köyüne biz mi göndermedik oraya gitmeyip de Çayırova’daki işçilere grevde yanlarına seçim çalışması gibi gitmenizi de bizim üzerimize atacaksınız? Lütfen rica ediyorum geldiğinizden bu yana sürekli ‘engelliyorlar’ diyorsunuz; ‘Cedit’i yapacağım’ dediniz biz mi engelledik?” dedi.

BOŞ DUVARI BAROYA ÜCRETSİZ VERDİNİZ BİZ Mİ ENGELLEDİK?

‘Teleferiği yapacağım’ dediniz biz mi engelledik? 3 aydır verilmeyen önerge cevabını vermenizi biz mi engelledik?
Atatürk büstünü yapamadınız 2 kere denediniz bunu da yapamayan biz miydik? Boş duvara yıllık 85 bin TL’ye kiralayıp baroya ücretsiz verdiniz biz mi engelledik? KİPTAŞ’ın reklamını yaptınız biz mi engelledik?

TEK TEK SORDU; BİZ Mİ ENGELLEDİK?

Belediyenin evlerini satışa çıkardınız da biz mi engelledik? Ruhsatsız yerleri atçınızda biz mi engelledik? Akpınar mahallesi muhtarına vereceğinizi söylediğiniz ve halen vermediğiniz muhtar ofisini biz mi engelledik? Akpınar mahallesine bayrak direği beraber dikelim dedim sizde yaparız dediniz 3 ay geçti yapmadınız biz mi engelledik?
Kocatepe muhtarının halen yazılı cevap beklediği görev yazısının verilmesini biz mi engelledik? Pkk sempatizanı dj’yi getirdiniz biz mi engelledik?

61 YAŞINDAKİ PARTİLİNİZİ İŞE ALMANIZI BİZ Mİ ENGELLEDİK?

61 yaşındaki partilinizi işe almanızı biz mi engelledik? Rahmetli meclis üyenizi işe almadınız almanızı biz mi engelledik? Genel başkanınızın meclis üyesine ev alın dedi de almadınız biz mi engelledik? Gebze de çöp arabalarının reklamını yaptınız biz mi engelledik? Karamürsel’de, Kandıra’da taksicilerin araçlarını ilaçladınız biz mi engelledik?
Nebihocalar köyünde kazı yaptınız ne kazısı olduğu da belli değil biz mi engelledik? Yeşilova mahalle konağının yapımına biz söyleyene kadar yapılmamasını biz mi engelledik?

BELEDİYE BAŞKANLIĞI AĞLAMA DUVARI DEĞİLDİR

Kovduğunuz işçileri geri alıp belediyeyi bu kadar zarara uğrattınız biz mi engelledik? Belediye başkanlığı ağlama duvarı değildir. İş ve görev yeridir. Ben meclis üyesi iken mahalle mahalle sorunları çözüme kovuşturmak için gezerken Dilovası’na, Karamürsel’e Kandıra’ya seçim alt yapısı yapmanızı biz mi engelledik. Sizleri önce Allaha daha sonra İzmit halkına havale ediyorum.”