Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Kazan, İzmit’i mahalle mahalle geziyor

MHP İzmit İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına Akmeşe Atatürk Mahallesi’yle devam etti. Meclis Üyesi İlker Kazan ve İlçe Sekreteri Coşkun Sarskaya, eksikleri yerinde tespit etti.

MHP İzmit İlçe Başkanlığı

MHP’li İzmit Belediye Meclis üyeleri yerlerinde oturmuyor. Seçim olmamasına rağmen mahalle mahalle, sokak sokak gezip eksikleri not alan meclis üyelerinden İlker Kazan‘ın bu seferki durağı Akmeşe Atatürk Mahallesi’ydi. Mahalleye giden Kazan ve İlçe Sekreteri Coşkun Sarskaya, Mahalle Muhtarı Sadettin Açıkgöz yanına da uğrayarak talepleri ve eksikleri not aldı.

MAHALLE ARALARINI BERABER GEZDİLER.

Mahalleli ile de konuşan Kazan mahallelinin isteklerinin bazılarının ara sokaklarda asfaltlama, yol kenarlarına dökülen molozların kaldırılması, gönüllü itfaiyecilerin ikamet edecekleri yer ve en önemli isteğin bir tanesinin köylerinde sürekli duracağı bir ambulans  ile nöbetçi sağlık personeli olduğunu söyledi. Kazan, istekleri notlarının arasına kayıt etti.

MECLİSE TAŞIYACAK

Kazan, bu talepleri ilk belediye meclisinde önerge halinde İzmit Belediye Meclisi’nde sunacağını belirtti. Ambulans ve sağlıkçı ile ilgili olanların ise il başkanlığı nezdinde Büyükşehir ve ilçe sağlık yetkililerine iletileceğinin sözünü verdi. Mahalleli yapılan bu ziyaretle memnun olduklarını söyledi ve MHP’lilere teşekkür etti.