Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Kazan’dan Hürriyet’e: Fethiye Caddesi yapboz tahtası mı?

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Fethiye Caddesi üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit

MHP İzmit Belediye Meclisi Üyesi İlker Kazan, İzmit Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalar üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirdi. Kazan şunları söyledi: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in büyük önem verdiği Fethiye Caddesi Yenileme Projesi bu muydu? Yapboz Caddesimi yapıyoruz? Kentin en önemli en işlek ticaret noktalarından biri olan Fethiye Caddesi’nde zaten sıkıntı yaşayan esnaf ve vatandaşa hergün yeni bir işkenceyi neden yaşatıyorsunuz? Daha ne kadar sürecek? Vakıf İş Hanı için sokmadığınız kepçeler vinçler Fethiye caddesinde hergün cirit atıyor. Caddedeki betonlar yeniden neden kırılıyor?”

“ÖDENEN MİLYONLARCA LİRAYA YAZIK DEĞİL Mİ?”

Kazan, Hürriyet’in kendi sözünü hatırlattı ve “Her fırsatta vatandaşın bir kuruşunu bile ziyan etmem’ açıklaması yapan Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, bu davranışlarına acaba ne zaman son verecek? Bunun parası bizim cebimizden çıkıyor. Kaybolan zamana işçiliğe ödenen milyonlarca liraya yazık değil mi?” diye sordu.

fethiye caddesi Ilker kazan