Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Kemal Okur çok iddialı

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “Cumhur İttifak’ının zaferini her yere yazacağız” dedi.

MHP İzmit İlçe Başkanı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı yıllar sonra ilk kez genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldi. Bekirdere Mevlana Düğün Salonu’nda  gerçekleştirilen istişare toplantısına; Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP MYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, Ülkü Ocakları İl Başkanı Adülkadir Özdemir, İzmit İlçe Meclis Üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, AK Parti  İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe Başkanları, önceki dönem il başkanları, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Temsilcisi Yaşar Şanlı ve partililer katıldı.

ENGİN DUYMAZ ŞİKAYET ETTİ

Sayı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan istişare toplantısında ilk olarak konuşan İzmit  Belediyesi Meclis Başkan Vekili Engin Duymaz, “İzmit Belediyesinde 3 tane meclis üyemiz var. Seçildiğimiz günden beri her zaman sahada olduk. İzmit ilçemizin 102 mahallesi var 102 mahalle muhtarımızla devamlı istişare halindeyiz. Mahalle muhtarlarımıza danışarak ihtiyaç duyulan şeyleri mecliste konunun takipçisi oluyoruz. Bugüne kadar 3 yıllık süreçte 200 ün üzerinde soru önergesi verdik. Bunların çoğu tabii ki de yapılmadı. Arkamızda olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yardımlarıyla bu yapılmayan konuları hallediyoruz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİNİ HER YERE YAZACAĞIZ”

İzmit Belediyesi Meclis Başkan Vekili Engin Duymaz’ın ardından konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “MHP bugünlere kolay gelmedi. Cumhur İttifakı milli vicdanın sigortasıdır. Tarihin üzerimize yüklediği bu ittifaka dört elle sarılacağız. 53 yıldır olduğu gibi ülkemizin kutlu değerlerini aşkla muhafaza edeceğiz. Vatanımızın kutlu değerlerine canımızla sahip çıkacağız. Haç ile hilalin mücadelesinde hilalin yanında olacağız. Cumhur İttifakı’nın zaferini her yere yazacağız” dedi.

Kemal Okur MHP Izmit Genisletilmis Istisare