Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li üyeler Akmeşe’de

İzmit Belediye Meclisi’nin MHP’li üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, Akmeşe Atatürk Mahallesi’ne giderek vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.

İzmit Belediye Meclisi’nin MHP’li

İzmit Belediye Meclisi’nde soru önergeleriyle gündemde kalmayı başaran MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, bu hafta Akmeşe Atatürk Mahallesi’ne gitti. Kazan ve Duymaz Mahalle Muhtarı Sadettin Açıkgöz yanına da uğrayarak talepleri ve eksikleri not aldı.

BELEDİYE ARAÇLARI

Mahalle sakinleriyle de konuşan Kazan ve Duymaz mahallelinin isteklerinin bazılarını da açıkladı. Ara sokaklarda asfaltlama, yol kenarlarına dökülen molozların kaldırılması, gönüllü itfaiyecilerin ikamet edecekleri yer ve en önemli isteğin bir tanesinin belediyenin vinç, kepçe gibi araçların mahalle arasında emniyeti alınmadan durması oldu.

 CUMHUR  İTTİFAKI VURGUSU

Kazan ve Duymaz’a Hüseyin Alyüz de eşlik etti. Kazan ve Duymaz Akmeşe Mahallesinde İkamet eden İzmit Meclis Üyesi Hüseyin Alyüz’ü de arayarak yanlarına davet etti. Alyüz Cumhur ittifakının her yerde vatandaşın yanında olduğunu bunun kanıtının da açık olduğunu ifade etti.

MECLİSE TAŞIYACAK

Kazan ve Duymaz bu talepleri ilk belediye meclisinde önerge halinde İzmit Belediye Meclisi’nde sunacağını belirtti. Mahalleli yapılan bu ziyaretle memnun olduklarını söyledi ve MHP’lilere teşekkür etti.

MHPli uyeler Akmesede 2 MHPli uyeler Akmesede 3 MHPli uyeler Akmesede