Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Yalçınöz mazbatayı aldı!

MHP İzmit İlçe Teşkilatı 13. Olağan kongresi sonrası İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber mazbatasını aldı.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı 13. Olağan kongresi sonrası İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber mazbatasını aldı. Mazbata törenine kalabalık bir partili grubuyla giden Ahmet Yalçınöz adeta yeni dönem için bir gövde gösterisinde bulundu. Ahmet Yalçınöz mazbatayı ilçe seçim kurulu başkanı Besim Tayfun Ağar ve İlçe seçim kurulu müdiresi Tuğba Kılınç’ın elinden aldı.

HİZMET SANATTIR

Mazbata alımından sonra basına kısa bir açıklama yapan Ahmet Yalçınöz şunları söyledi: “Mazbatasını almış bir MHP İzmit İlçe başkanı olarak liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlayan, Cumhur İttifakı’nı idrak eden deneyimli ve yetkin bir kadro ile tekrar Bismillah diyerek ve güzel bir görev paylaşımı yaparak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturu ile hareket edeceğiz. Siyaset halka hizmet sanatıdır. İzmit’e ve İzmitli’ye bu sanatı en güzel şekilde icra etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Vatanımıza, milletimize, devletimize ve davamıza hayırlar getirsin. Ne mutlu Türküm Diyene”

MHPLİ AHMET YALÇINÖZ MAZBATASINI ALDI