Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’liler bir akşamda 15 bin kişiye ulaştı!

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, dün akşam 120 ekip 360 noktada bir gecede en az 15 bin kişiye ulaştı. İl Başkanı Aydın Ünlü, tüm teşkilata teşekkür etti.

MHP Kocaeli İl Teşkilatı,

SEBO min 5MHP Kocaeli İl Teşkilatı koordinasyonunda 12 ilçede 120×120 programı yapıldı. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Bizler davamızı Ülkücü Hareketi, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Cumhur İttifakı’nı anlatmak için sahaya çıktık. 120 ekip 360 noktada bir gecede en az 15 bin kişiye dokunabilen bir siyasi hareket olduğumuzu önce ekipteki yeni arkadaşlarımıza sonra tüm kocaeliye gösterdik.

NEDEN CUMHUR İTTİFAKI?

Daha yeni başlıyoruz. Bizi bekleyenlere gidiyoruz. Of demeden fakat lakin demeden, yapmacık, göstermelik değil inanarak başarmak adına 2023 Türkiye’sinin alt yapısını hazırlamak adına sahalardayız. Anlamak istemeyenlere bile tek tek Neden MHP, neden Devlet Bahçeli,  neden Cumhur İttifakı sorularının cevabını vererek yolumuza devam edeceğiz.

TEŞEKKÜRLER MHP KOCAELİ

Arkamıza bakmadan ülkücüleri ve vatandasımızı, milletemizi kucaklayarak Onlara Devlet’in sıcak yüzünü anlatacağız. Biz ülkücüyüz;görevimiz mazeret üretmek değil engelleri aşmaktır. Devlet’imin büyük fotoğrafını hedef alarak ona destek olmak adına daha çok çalışacağız. İyi ki varsınız. Teşkkürler Kocaeli MHP.”