Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’liler Fethiye Caddesi’nde Hürriyet’i yerdi Büyükakın’ı övdü

MHP İzmit ilçe Başkanı Kemal Okur ve İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, Fethiye Caddesi’ndeki çalışmaları kontrol etti. MHP’liler, Fethiye Caddesi’nde Hürriyet’i yerdi Büyükakın’ı övdü

MHP İzmit ilçe Başkanı

Yeni yıl vesilesiyle Fethiye Caddesi’ni ve esnafı gezen MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, çalışmaları da inceledi. MHP’liler, esnafın yılbaşı yaklaşırken belediye araçlarının cadde içerisinde durmasından şikayetçi olduğunu dile getirdi. MHP’liler,  “Fatma Hanım’ın Vakıf İş Hanı inşaatı için taşlar kırılır diye izin vermediği yerde, iki tane sepetli aracı sokmuş yılbaşı alışverişi için zaten kalabalık olan bir alanı daraltmış, hem esnafın dükkanının önünü kapatıp hem de vatandaşlarımızı zor duruma sokuyor” dedi.

İZMİT’LE İLGİLENMELİ

Kemal Okur, “Fatma Başkan her zamanki gibi reklam kokan hareketlerine devam ediyor. Yılbaşı için süsleme lambaları takıp alt yapıyı bitiremeden süslemelerle uğraşıyor. Fethiye Caddesi’nde bitmek bilmeyen çalışmalar nedeniyle esnafımızın yaklaşık 3 yıldır burada eziyet çekiyor. İzmit Belediye Başkanının ise sürenin uzamasının tek sorumlusu. Partisinin il ve ilçe teşkilatını dizayn etmekle uğraşacağına biraz da İzmit ile ilgilenmeli” dedi.

OKUR, TAHİR BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Araştırma Şirketi, 2022’nin  En başarılı ilçe başkanları listesine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de girmesiyle ilgili de konuşan Okur, “Bir tarafta Reklam kokan hareketlerle ,tartışmayla mağdur edebiyatı ile var olmaya  alışan bir başkan diğer tarafta ise ilgili krizi çözen İzmit’le dertlenen, İzmit’in ve Kocaeli’nin dertleriyle dertlenen  Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın. Biz Tahir Başkanımıza İzmit’e kazandırdığı Yürüyüş Yolu ve Kent Meydanı için yeniden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MHP Izmit Fethiye Caddesi 1 MHP Izmit Fethiye Caddesi 2 MHP Izmit Fethiye Caddesi 3 MHP Izmit Fethiye Caddesi