Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’liler ilçeleri geziyor

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve İl Yöneticileri, İzmit, Derince, Başiskele ve Kartepe İlçelerinde ziyaretlerde bulundular.

MHP İl Başkanı Yunus

Göreve geldiği ilk günden itibaren durmak ve yorulmak nedir bilmeyen MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve İl Yönetimi, 04.01.2022 Salı günü İzmit, Derince, Başiskele ve Kartepe’ de ziyaretlerde bulundular. Güne Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Çakır’ı ziyaret ederek başlayan İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Derya Uluç ve yönetimini, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy’u, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı’yı, Önceki Dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nu, Önceki Dönem MHP İl Yöneticileri Vedat Kuru ve Sunay Gezer’i ziyaret ettiler. Derince’ de Ekrem Güneri’ye ait Global İlaçlama adlı işyerinin açılışına da katılan MHP Kocaeli İl Yönetimi, günü Kartepe’ de sonlandırdı. Öncelikle akşam saatlerinde Kartepe İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Kurt ve yönetimi ardından Ataşehir Mahallesinde Arslanbey, Balaban, Şirinsulhiye ve Nusretiye mahalle temsilcilerinin ve yönetimlerinin atamalarını gerçekleştirdi. Arslanbey Gençlik Derneği’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen MHP’liler gençliğe verdikleri önemi göstermiş oldular.

TANKLA TÜFEKLE YAPAMADIKLARINI EKONOMİK SALDIRILAR İLE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Başkan Yunus Emre Kurt, partililerin yoğun katılımı eşliğinde gerçekleştirdiği mahalle temsilcisi ve yönetimi atama programında partililere değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Yunus Emre Kurt: “Bu coğrafyada güçlü bir devlet istemeyen Avrupa ve ABD, 15 Temmuz’da tankla tüfekle yapamadığını, Fetö ile yapamadığını şimdi ekonomik saldırılarla, döviz kuru üzerinde spekülasyonlarla yapmaya çalışmaktadır. Döviz kurlarındaki olağandışı yükselmenin bir spekülasyon olduğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Aralık akşamı yapmış oldukları konuşma neticesinde kurlardaki ani düşüşle gözlemlemiş olduk.

DIŞ GÜÇLER HEP Mİ BİZİMLE UĞRAŞIYOR?

Türk Milleti 1000 yıl önce Selçuklular ile, 800 sene evvel Osmanlı ile nasıl dünyaya hoşgörü dersi verdiyse şimdi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti biz buradayız, dik duruyoruz dersi vermektedir. Diyorsunuz ki bu dış güçler hep mi bizimle uğraşıyor? Biz de bu ifadeyi kullanmayı pek sevmiyoruz ama evet dış güçler bizimle uğraşıyor. Kendi İHA, SİHA’ larımızı ürettiğimiz için bizimle uğraşıyorlar, Kıbrıs bir Türk Devleti’dir ve Kapalı Maraş’ı açıyoruz dediğimiz için bizimle uğraşıyorlar. Terörün kökünü kazıdığımız için bizimle uğraşıyorlar, bizimle uğraşıyorlar çünkü Kuzey Irak’ da, Suriye’de, Libya’da ve Doğu Akdeniz’de küresel emperyalist güçlere meydan okuyoruz, haklarımızı yedirmiyoruz. Türk Devletleri Teşkilatını kuruyoruz. Bizler Türk Milleti’ne, sizlere güveniyoruz. Bizler var olduğumuz sürece, MHP’liler var olduğu sürece, Ülkü Ocakları var olduğu sürece hiçbir zaman bunlara fırsat verilmeyecektir.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK NE YAPIYORUZ?

Peki Cumhur İttifakı olarak ne yaptık? On yıl önce çözüm sürecinden bahsederken bugün terörün bitme noktasına geldiğini konuşmaktayız. 30-40 senedir Fetö’nün devlet içerisine yapılanmasına maruz kalmışken, Cumhur İttifakı ile bu hainlerin nasıl devlet içerisinden temizlendiğine şahit olmaktayız. Milli kazanımlarımızın yükseldiği ve daha da yükselerek devam edeceğini görüyoruz.

PEKİ KARŞIMIZDA KİM VAR?

Bizler kendimizi anlatmayıp karşımızdakileri anlatsak zaten millet bizi anlayacak. Karşımızda Kürdistan bizi rahatsız etmiyor diyen bir CHP var. Şehide şühedaya küfreden adı İYİ olan bir siyasi parti var ve bu utanmazlığın yapan bu partinin şehrimizdeki milletvekili var. Okul öncesi Kuran kursları kapatılsın diyen bir CHP sözcüsü var. Bunların haricinde devlet düşmanı Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş’ı kapalı tutulduğu cezaevinde ziyarete giden CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu var.

DEVLETİ PKK İLE YOL YÜRÜYENLERE EMANET EDEMEYİZ

Dolayısıyla devleti pkk ile yol yürüyenlere emanet edemeyiz. CHP-HDP-İP bir ittidafak içerisinde. İBB Başkanı belediyeyi teröristler ile doldurdu. Yarın bunlar iktidara gelse pkk’lılara bakanlıkta verecek. Bizim içimiz buna el vermez, kabul edemeyiz.

PROBLEMLERİ CHP ÇÖZEMEZ

Evet bir ekonomik problem var, evet sıkıntılı süreçten geçiyoruz ancak bu problemleri yabancı ülke büyükelçilerine Türkiye’yi şikayet eden, ülkemize yatırım yapacak devletleri tehdit eden CHP çözemez. Pkk’da Türkiye2ye yatırım yapmayın iktidar değişsin diyor CHP Genel Başkanı’ da aynı şeyi söylüyor. Bu sebeple bunlara fırsat vermeyeceğiz.

CUMHUR İTTİFAKI SAHADA VE HALKININ YANINDA

Bize düşen her zamankinden çok çalışmak, bize düşen kutlu doğumlar öncesinde çekilen sancıların güzel günlerin habercisi olduğunu anlatmak. Cumhur İttifakı sahada ve halkının yanındadır. Milletimizin moralini bozmaya çalışanlara da müsaade etmeyeceğiz. Vatandaş neredeyse MHP oradadır. Sevincinize de üzüntünüze de ortak oluruz. Yeri gelir birlikte seviniriz yeri gelir birlikte ağlarız.

BIRAKIN DİĞER PARTİLER YÜRÜSÜNLER BİZLER KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bizler göreve yeni geldik, ancak gece uyumadan gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Diğer partiler bırakın yürüsünler bizler koşmaya devam edeceğiz”dedi.