Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’nin en başarılı meclis üyesi İlker Kazan yeniden başvurdu!

MHP’de uzun yıllardır siyaset yapan, bu dönem İzmit Belediye Meclis Üyeliği görevini başarıyla yerine getiren İlker Kazan önümüzdeki yerel seçimler için yeniden meclis üyesi adayı oldu.

MHP'de uzun yıllardır siyaset

MHP’de uzun yıllardır siyaset yapan, bu dönem İzmit Belediye Meclis Üyeliği görevini başarıyla yerine getiren İlker Kazan önümüzdeki yerel seçimler için yeniden meclis üyesi adayı oldu. Başvuru formanı MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’a teslim eden İlker Kazan şöyle konuştu: ” Sözlerime Filistin’de Terörist İsrail’in gerçekleştirdiği zulmü kınayarak başlamak istiyorum. Ülkemizin kudretini her daim damarlarımızda hissettiren devletimiz milletimiz varolsunZalimler kahrolsun. Böylesi yoğun katılımlı bir salonda, davasına ve Liderine sadakatle bağlı, ülkücü olmanın mensubiyetine hâkim, Türk milliyetçiliği şuuruna vakıf hazirunla bir arada olmaktan gurur duyduğumu öncelikle belirtmek isterim.

KURU BİR SİYASET DAVASI DEĞİL

Bugün bu salonda, aynı kıbleye yönelen, aynı duaya ‘âmin’ diyen yüreklerin ataları da bundan 100 yıl önce milli varlığımıza yönelen emperyalizm karşısına imanıyla dikilmiş, inancıyla düşmanı alt etmiştir. Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında da aynı kararlılıkla, yerli ve milli siyaset anlayışımızla Saygıdeğer Genel Başkanımızın ilkeli, devletini ve milletini önceleyen duruşuyla yol yürümeye devam edeceğiz. Gönüllere dokunmak, gönülleri fethetmek için vatan sevgisinin, ülkü ve ülke mücadelesinin azimkâr neferleri olmayı sürdüreceğiz. Milliyetçi Ülkücü hareketin şanlı tarihine bakanlar zaten bu söylediklerimizin somutlaşmış halini görürler. Zira biz, kuru bir siyaset davası değil, fikrî altyapısı olan, bedellerle sınanmış kutlu bir davanın mensuplarıyız. Dolayısıyla sorumluluğumuz hem geçmişe hem geleceğedir.

KÖY KÖY KOŞTURARAK…

Muhterem dava arkadaşlarım; Kıymetli dostlarım, 1976 yılında İzmit‘te doğmuş, İzmit’te okumuş, İzmit’te büyümüş, İzmit’te evlenmiş, İzmit’te kazanan İzmit’te harcayan İzmit’te yaşayan, İzmitli olmaktan ve Milliyetçi Ülkücü hareketin mensubu olmaktan gurur duyan bir kardeşiniz bir dava arkadaşınızım. Partimizin 2008 yılında Kozluk mahalle başkanlığı ile başlayan siyasi hayatıma hiç ara vermeden partimizin İzmit ilçesinin yönetimlerinde basından sorumlu, argeden sorumlu, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundum. 2019 yerel seçimlerinde teşkilatımızın vermiş olduğu görev ile aday olarak Cumhur ittifakı ile sizlerle beraber mahalle mahalle köy köy koşturarak meclis üyesi seçildim.

İLKELİ SİYASET

Yüzünüzü aşağılara eğmemek adına söz verdiğimiz gibi seçimlerden sonrada köy köy mahalle mahalle teşkilatımla çalıştım ve ziyaretlerde bulunduk. Teşkilatımla beraber İzmit’imizin faydasına önergelerle mahallelerin köylerin eksiklerini giderdik. Düğün salonlarını 1 TL yaptık. Köylerin eski statüsüne dönmesini sağladık. Meclis üyeliğimiz sürecinde teşkilatımızla beraber partimizi en iyi ve teşkilatımızla uyumlu şekilde temsil etmeye çalıştık. İzmit’in her sorunu ile ilgilenmeye çalışarak hataları dile getirdik ve çözüm yolları sunduk. Yerel yöneticilerin hatalarını dile getirip doğru işlerinde partizanlık göz etmeden destek verdik. Haksızca ithamlar ve iftiralara rağmen kimseyle kavga etmeden; dürüst, seviyeli ve ilkeli siyaseti İzmit’imize kazandırmaya çalıştık.

5 YILI ONARMAK ADINA

Şimdi yeniden bu kutsal göreve Teşkilatımızın bilge lideri sayın Devlet Bahçeli beyin önderliğinde uç beyim Murat Nuri Demirbaş başkanımın liderliğinde Kemal Okur başkanımın öncülüğünde vereceğiniz görevlere talip bir dava arkadaşınızım. İzmit’imizi eski günlerine yeniden kavuşturmak adına kayıp olan 5 yılı Cumhur ittifakı ile onarmak adına tarafınızdan bir şans talep ediyorum. Devir artık Türk devridir! Üzerimize bütün ihtişamıyla gelen çağa Türk’ün mührünü vurmak için Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde var gücümüzle çalışacağız.

İZMİT İÇİN BAŞKA BİR SEÇENEK VAR

Bölgemizde lider, dünyada güçlü bir Türkiye’yi Allah’ın izniyle inşa edeceğiz. Bu kutsal onurlu görevi bir beş yıl daha yapmak için  sizlerin desteğini bekliyorum, Bugün burada, huzurlarınızda aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Biz hazırız. İzmit’i liyakatle, adaletle, buluşturmak için kadrolarımızla ve projelerimizle bu onurlu göreve talibiz. Tüm partilerden aday olan ve olacak arkadaşlara başarılar diliyor, güzel bir seçim süreci yaşanmasını temenni ediyorum. Unutmayın İzmit için başka bir seçenek var inanıyorum oda Cumhur ittifakı ile birlikte İzmit’i daha güzel ve modern bir şehir haline getirebiliriz. Büyükşehir de de seçimi kazanarak, 13’te 13 yaparak hizmetlerin daha etkin yürütülmesi için çaba sarf edeceğim.

HELALLİK İSTEDİ

Bana bu kutsal görevde anlayışları için önce eşime , kızlarıma, dualarını esirgemeyen, annelerime, kabirlerinde yatan babalarıma, , Beraber görev yaptığımİl başkanım Murat Nuri Demirbaş bey’e ,İlçe başkanım Kemal Okur bey’e eski il,ve ilçe başkanlarıma, Eski ve yeni il ve ilçe yöneticilerine,Eski ve yeni Mahalle başkanlarıma, desteklerini esirgemeyen gazeteci kardeşlerime ve gazeteci ağabeylerime, katılım sağlayan eş dost arkadaşlarıma, muhtarlarıma ,STKbaşkanlarıma adını unuttuğum herkese teşekkür ediyorum iyi ki varsınız ben ve davamız sizlerle güçlü rabbim eksikliğinizi göstermesin. Hakkınızı helal edin. Sözlerime son verirken Allah Devlet’imizi başımızdan eksik etmesin, Türk milleti ebediyyen var olsun. Sağ olun, var olun, cenab-ı Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türk’üm ve ülkücüyüm diyene, diyebilene.”