Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaman: “Erdoğan kazanırsa kimse kaybetmeyecek”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Darıca’da vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Yaman, “28 Mayıs’ta tekrar sandık başına giderek irademizi ortaya koyacağız. Milletimizi birçok eser ve hizmetle buluşturan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa, kimse kaybetmeyecek” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Yaman, Darıca Cem Evi’nde düzenlenen hayır kermesine katıldı. Buradaki programının ardından Kocaeli Bilecikliler Derneği’ni de ziyaret eden Milletvekili Yaman, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

“ERDOĞAN KAZANIRSA KİMSE KAYBETMEYECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine, milletin de Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğini ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Milletimiz ortaya koyduğu irade ile meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı’na verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok az bir oy farkı ile yüzde 50’nin üzerinde tamamlanamadığı için ikinci turda kaldı. İnanıyorum ki, milletimiz 28 Mayıs’ta sandık başına giderek daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçecektir. AK Parti, talimatı yalnız milletinden alan ve milletimizin huzur ve mutluluğu için gece gündüz demeden canla başla çalışan kadrolara sahip. 28 Mayıs’tan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize söz verdiğimiz her bir projeyi bir bir hayata geçireceğiz. Erdoğan kazanırsa, kimse kaybetmeyecek. Ülkemiz kazanacak, 85 milyon milletimiz kazanacak, geleceğimizin teminatı gençlerimiz, kadınlarımız kazanacak” dedi.