Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekilinin yarım milyonluk saat kazası!

AK Parti’de Monaco’da yenen ıstakoz ve Maldiveler’de yapılan tatil tartışılmaya devam ederken bunlara son olarak Rolex marka saat eklendi. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehiroğlu’nun kolundaki saatle çektiği selfie gündem oldu.

AK Parti'de Monaco'da yenen

AK Parti’de yerel seçimlerin sonuçları tartışılmaya devam ederken, son günlerde AK Partili eski ve yeni milletvekillerinin tatilleri ve yedikleri yemekler gündemden düşmüyor. AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakoz parti içerisinde tepkilere yol açarken, eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Filiz’in Maldivler tatili de gündeme geldi. Bunlara son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun saati eklendi.

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu TBMM’de ziyaretine gelen ziyaretçileriyle çektiği selfieyi sosyal medya hesabından paylaşırken, kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark etti ve bunun üzerine yaptığı paylaşımı sildi. Yenişehiroğlu’nun önce paylaşıp sonra sildiği fotoğrafa ise yorumlar geldi. Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’ yorumunu yaptı.