Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekilleri Derince’deki çalışmaları dinledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün, milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve İlçe Başkanı Koray Merdan ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık süreçte yapılan çalışmalar değerlendirildi

Derince Belediye Başkanı Zeki

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geride kalan iki yıllık süreçte ilçe halkına söz verdiği 41 projenin % 66’lık kısmını şimdiden tamamladı. Projelerini bir bir hizmete sunarken istişareye de büyük önem veren Başkan Aygün, bu bağlamda kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf ve vatandaş buluşmalarının yanı sıra teşkilatlar ile de düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ile buluştu.

“KALICI HİZMETLER”

Yelken Kafe’de gerçekleşen ve iki yıllık hizmet sürecinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır ile Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Başkan Aygün’ün konuğu oldu. Tek gayelerinin Derince’ye hizmet olduğunu belirten Başkan Aygün, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve bizler hep birlikte çalışarak Derince’mize kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.