Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce neden CHP’ye gitmedi?

Muharrem İnce Kocaeli programında CHP’yi neden ziyaret etmedi bilinmiyor. İnc’nin Memleket Hareketi’nde CHP’ye yer yok mu merak ediliyor.

Muharrem İnce Kocaeli programında

Kocaeli geçtiğimiz hafta önemli bir ismi ağırladı. Başlattığı Memleket Hareketi ile Türkiye’nin 81 vilayetini gezeceğini duyuran Yalova eski milletvekili Muharrem İnce kentimizdeydi. CHP’li Mehmet Ümit Küçükkaya’nın ağırladığı Muharrem İnce’nin programına bazı CHP’liler de katıldı. İnce İzmit Yürüyüş Yolu’nda vatandaşlarla da sohbet etti ancak Yürüyüş Yolu’na birkaç yüz metre mesafede yer alan CHP Kocaeli İl Binası’na gitmedi.

PARTİ KURACAK MI?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın programdan önce İnce’ye yakın isimlerle görüştüğü ve kendisine partinin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Ancak İnce ve ekibi CHP’ye gitmedi. İnce’nin partiyi neden es geçtiği, kendi partisine neden gitmediği bilinmiyor. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce bilindiği üzere seçimlerden sonra CHP Genel Merkezi’n bayrak açmıştı. geniş bir kesim tarafından “hizip” olarak adlandırılan çalışması sonunda Muharrem İnce’nin yeni bir parti kurup kurmayacağı merak diliyor.