Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce vakıfları anlattı!

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde yer alan ve CHP’li İzmit Belediyesi’ne ait olan Gülümse Kafe’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde yer alan ve CHP’li İzmit Belediyesi’ne ait olan Gülümse Kafe’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İnce açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Biz bir seçenek olmak için varız. Millete yol göstermek istiyoruz. Çözüm önerilerimiz var. Projemiz 3A. Akıl diyoruz. Bilim. Japonlar bir kök domatesten 17 tane domates üretebiliyorsa bunu yapabiliriz diyoruz. İsrail bilgisayarları kullanarak hurmaların küfünü engelliyorsa bunu biz de yapabiliriz diyoruz. Önce akıl, bilim. Hurafe değil.

VAKIFLARA GİDEN PARALAR

Masal anlatıyorlar. Vakıf kuruyorlarmış, öğrencilere yurt yapacaklarmış. Nerede? New York’ta. Parayı nereden buluyorlar? İş adamlarından. Parayı gönderemezsen ihale alamazsın. Bunun adı hayır hasenat oluyor bir de. Hırsızlar bunlar. Hırsızlığın adı hayır hasenat oluyor. Milletin parasını Kızılay’a bağış yaptırıyorlar. Kızılay’a para veriyorsun, şartı da şu vakfa vermek. Kızılay’a bağış yaptığın zaman vergiden düşüyorsun. Hem vergiden düşüyorsun, hem vakfa para aktarıyorsun. Peki bu verilen para kimin parası oluyor? Milletin parası oluyor. Çünkü vergiden düşüyor bu para.

60 GÜNDE SEÇİM KAZANILIR

Türkiye’yi bu noktadan çekip alacağız. İşte program bu. Burada belediyenin parası yok. İş adamı parası yok. Hazine parası yok. Gönüllülerle yola çıktık. Allah’ın izniyle biz bu işi başaracağız. Memleket Partisi Türkiye’nin yeni umududur. Bunu anlatacağız millete. Türkiye’de seçimler 60 günde hallolur zaten. Meydanlara çıktınız mı 5 olan 25 olur, 25 olan 5 olur.”