Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce’nin İzmit’teki halk buluşmasında halk yoktu!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün Kocaeli’ye geldi. İnce’nin programı arasında İzmit’te halk buluşması yapılacağı belirtiliyordu. Yağmurlu havada gerçekleşen yürüyüşte halktan çok az katılım olması dikkat çekti.

Memleket Partisi Genel Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce iki gününü Kocaeli’ye ayırdı. Bugün Darıca’da başlayan programın Alikahya’da yapılacak halk buluşmasıyla sona ereceği duyuruldu. İnce, yaptığı programlarda ana muhalefet partisi olan CHP’yi sıkça eleştirirken esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

“GENÇLERİN BİRİNCİ PARTİSİYİZ”

İnce’nin ilk günkü programı Alikahya Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yapılacak halk buluşmasıyla sonlandırılacağı duyuruldu. Alikahya’ya gelen İnce’ye İl Başkanı Murat Erinç ve ilçe başkanları eşlik ederken çok az katılımla yürüyüş yapıldı. Esnaf ziyareti sırasında birkaç genç İnce ile fotoğraf çektirmesi üzerine İnce, “Seçimlerde kaçıncı parti olacağız bilmiyorum ama gençlerin birinci partisiyiz” ifadelerini kullandı.

MİKROFONU ALDI TEK CÜMLE KURDU

Toplamda 15 dakika süren programda eline mikrofonu alan İnce’nin açıklama yapması bekleniyordu ancak İnce yine gençlerin birinci partisi olduğunu belirterek programını sonlandırdı. Hava muhalefeti nedeniyle katılımın az olması beklense de çok az katılım olması kafalarda soru işareti yarattı.

Muharrem Ince 2 Muharrem Ince 3 Muharrem Ince