Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce’ye Kocaeli’den açık destek!

CHP Gençlik Kolları Kurultay Delegesi, Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan Muharrem İnce’ye açık destek vereceğini duyurdu.

CHP Gençlik Kolları Kurultay
Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa etmeyen ancak Bin Günde Memleket Hareketi adı altında bir çalışma başlatan Muharrem İnce’ye kentimizden hangi isimlerin destek vereceği merak konusu. Gözler bir önceki kurultayda Muharrem İnce için imza veren kurultay delegelerine ve İnce’yi destekleyen örgüt yöneticilerine çevrilmişken kentimizden İnce için ilk destek genç bir isimden geldi.

YETERİNCE SUSTUK

CHP Gençlik Kolları Kurultay Delegesi, Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan Muharrem İnce’ye açık destek vereceğini duyurdu. Seçim dönemlerinde Muharrem İnce ile fotoğraf çekilm ek için yarışani bugünlerde ise İnce’yi hain olarak adlandıran isimleri eleştiren Soycan, “Yeterince sustuk” dedi.

DESTEK TWEETLERİ ATTI

“Seçim zamanı fotograf çekilmek için sıraya gir @vekilince açıklama yapıcam belgelerle deyince hain de . Yok öyle birşey hadi ordan #muharremi̇nce”, “Kuvayı milliye ruhuyla bin günde memleket hareketi! #yeterİNCEsustuk #Muharremİnce”, “Umudun mimarı Muharrem İnce” tweetleri atan genç başkan görevinden istifa edecek mi merak konusu.

LEVENT SOYCAN

Levent Soycan