Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş 2 gün sonra cevap verdi!

İzmit Belediye Meclisi’nde ortağı olduğu iddia edilen Mustafa Karakoç’la ilgili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından dile getirilen iddialara cevap vermeyen Ak Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş 2 gün sonra bugün akşam saatlerinde açıklama yayınladı.

İzmit Belediye Meclisi'nde ortağı

İzmit Belediye Meclisi’nde ortağı olduğu iddia edilen Mustafa Karakoç’la ilgili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından dile getirilen iddialara cevap vermeyen Ak Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş 2 gün sonra bugün akşam saatlerinde açıklama yayınladı. Muharrem Tutuş’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “22.09.2022 tarihli, İzmit Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısında, CHP İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in şahsıma isnat ettiği; Mali Müşavir Mustafa Karakoç ile İzmit Belediyesi şirketleri olan SARBAŞ ve BEKAŞ tarafından, belirli sürelerde imzalanmış olan, hizmet sözleşmesi ile ilgili, ‘Muharrem Tutuş, ortağı olan Mustafa Karakoç üzerinden belediye şirketlerinin işlerini almıştır’ söylemi tamamen yalan, iftira ve alçakça bir hedef saptırmadan ibarettir.

İFTİRALARLA ÇUVALLADINIZ

Kentimizde birçok serbest meslek erbabı (avukat ya da mali müşavirler) aynı ya da yan yana ofisler kullanıyor olmalarına rağmen, birçoğunun ortak ticari faaliyetleri ya da bağları yoktur. ​​ Ayrıca bunların hiçbirisi, belediye başkanının akrabaları ya da yeni kurdukları onlarca çete yapılanmasını andıran şirketler gibi, adresine gidildiğinde kömürlük, depo ya da başkalarına ait bir iş yeri değildir. Bu çeteleşmeyi unutturmak, hedef saptırmak ve gündem değiştirmek için attığınız iftiralarla çuvalladınız.

HİÇBİR ORTAKLIĞIM YOKTUR

2012 yılında Kocaeli odasına kayıt olup, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak başladığım ticari hayatımın hiçbir döneminde, başkaca bir faaliyette bulunmağım gibi ayrıca hiçbir belediye ya da farklı bir kamu kuruluşu ile çalışmadım. Dolayısıyla mevcut mesleğimin dışında başka bir işim ya da farklı kişi ya da kurumlar ile hiçbir ortaklığım da yoktur.

PAZARTESİ YARGIYA GİDİYOR

Aynı toplantıda belediye başkanı, saplandığı çıkmazdan kurtulmak için, adeta dört elle sarıldığı trol hesapları referans alarak, sahiplerini bile tanımadığım Tuncay Seyahat’in de ortağı olduğum yalanlarını da gündeme getirmiş ve çirkin iftiralarına devam etmiştir. Şahsıma ait hiçbir ortaklığım olmadığına dair belgeyi de paylaşarak, pazartesi günü tüm bu iftira ve yalanlar ile ilgili, gerekli mercilere şikayette bulunacağımı ve bizim iddialarımızın da yalan ve iftiradan ibaret olduğunu düşünüyorsa, kendisine de aynı şekilde haklarını hukuki yollarla aramasını tavsiye ettiğimi, kamuoyuna saygıyla duyururum…”

Muharrem Tutuş tarafından yayınlanan belge için tıklayınız…