Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 Muharrem Tutuş: 5 yıl bitti, İzmit’in çöp sorunu bitmedi!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit sınırlarından çöp görüntüleri paylaşarak İzmit Belediyesi yöneticilerine yüklendi.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı ve İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit’ten bazı görüntülerle belediye yönetimine yüklendi. Tutuş: “İzmit’imiz bu kadar kötülüğü ve iş bilmezliği hak etmiyor. Lütfen bu duyarsızlıktan derhal vazgeçin.” dedi.

“GÜZEL GÜNLER YAKIN”

Tutuş açıklamasının devamında : “ Burası çöplük değil, İzmit. İzmit’imiz bu kadar kötülüğü ve iş bilmezliği hak etmiyor. Lütfen bu duyarsızlıktan derhal vazgeçin. İzmit Belediyemizin çöp kamyonlarının arızalı olduğunu ve maalesef belediyenin ekonomik bataklığından dolayı bu araçların tamir edilemediği, hal böyle olunca, ilçemizdeki çöplerin çift kabinli araçlarla ve temizlik işleri personellerimiz tarafından el yordamı ile toplandığı ve en kötüsü de, toplanan bu çöplerin bertaraf sahasına nakledilmesi gerekirken, Karadenizliler mahallemizdeki bir sahaya döküldüğünü üzülerek izlemekteyiz. Güzel günler yakın, yeni bir İzmit için son iki ay” ifadelerini kullandı.

izmit cop izmit Izmit 1