Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş başvurusunu yaptı: Belsa’da görüşürüz

İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

İzmit Belediyesi AK Parti

AK Parti’de aday adayı olmak isteyen isimlerin resmi başvuruları için bugün son gündü. İlçe başkanlığından aylar önce istifa eden Muharrem Tutuş da AK Parti İzmit İlçe Binasında AK Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla başvurusunu gerçekleştiren Tutuş başvuru evraklarını AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a teslim etti.

NE MUTLU BİZLERE

Halil Güngör Dokuzlar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Buradaki kalabalık buradaki inanmış insanların gözlerindeki bakışlar Allah’ın izni ile İzmit belediyesini tekrar AK Parti belediyeciliği ile kavuşturmanın ayak sesleridir. Başvuru programımıza uzak yakın gelen dava gönüllüleri, Cumhurbaşkanımızın aşıkları hepiniz hoş geldiniz. 22 yıldır hizmet üreten siyasi partinin değerli mensupları sizdeki gözlerinizdeki o ışığı ilk günkü aşk gibi ne mutlu sizlere ne mutlu bizlere ki sizlerle yol yürüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde ben AK Parti’nin bu davanın neferiyim diyen Muharrem Tutuş kardeşime sözü veriyorum.”

15 YILDIR BU TEŞKİLATIN NEFERİYİM

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’ın ardından söz alan Muharrem Tutuş ise şunları söyledi: “Burada aşağı yukarı 15 yıldır bu teşkilatın neferiyim. Son 5 yıllık süreçte ilçe başkanımızdan başlamak üzere, il başkanımız, büyükşehir belediye başkanımız, ilçede görev yapmış arkadaşlarımız, kadın kollarımız, mahalle köy temsilcilerimiz ve son beş yıldır kendileri ile hizmet etmekte gayret etmekte olduğumuz meclis üyelerimize teşekkür ederim. Kentimizin birçok rengini burada görmekten duyduğum memnuniyeti bir kez daha söylemek istiyorum. Burada birçok siyasi olarak farklı görüşte olan arkadaşlarımız var burada bugün kentlilik bilinci ile İzmit’imizin her köşesinden kardeşlerimiz var.

SİYASİ PROPAGANDA YAPMAYA GELMEDİM

Ben buraya siyasi propaganda yapmaya gelmedim. İzmit’in siyasi propagandadan çok neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bugün bu tablo İzmit’in ihtiyacı olan tablo. 5 yılın arakasından yeni İzmit diyorum ben. İzmit’te sevgi ve beraberlik aşılamamız lazım. Kimin hangi siyasi düşüncede olduğuna bakmadan yaradılanı Yaradandan ötürü seviyoruz. Ne belediye çalışanlarının, ne bu kentte yaşayan hizmet bekleyen insanların, nereli olduğuna, hangi partili olduğuna bakamdan yeni İzmit’te birik beraberliği tesis edeceğiz. Nasıl ki genel seçimlerde İzmit’te yüzde 52 oyla aldıysak yerel seçimlerde İzmit’i tekrar AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. Yeni İzmit’te AK Parti belediyeciliği ile Belsa Plaza’da görüşürüz.”