Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş her yerde ortak, oda kayıtlarında değil!

İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca Muharrem Tutuş ve Mustafa Karakoç ortaklığı ile ilgili belge niteliğinde fotoğraflar yayınladı.

İzmit Belediye Başkan Vekili

İzmit Belediye Meclisi’nde Ak Parti Grup Başkan Vekili olan Muharrem Tutuş’un ortağı Mustafa Karakoç’un uzun yıllar İzmit Belediyesi şirketleri SARBAŞ ve BEKAŞ’ın mali müşavir danışmanlığını yaptığı ortaya çıkmıştı. Söz konusu ortaklık ve yapılan işle alakalı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamaları sonrasında Muharrem Tutuş Karakoç ile ortak olmadığını, pandemi döneminde bazı giderleri kısmak için pek çok avukat ve mali müşavirin ortak ofiste hizmet verdiğini ifade etmişti.

ÇETİN SARICA AÇIKLADI

Muharrem Tutuş’un bu açıklamalarının üzerinden çok kısa bir süre geçti. İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca bugün Tutuş ve Karakoç ortaklığı ile ilgili belge niteliğinde fotoğraflar yayınladı. 2013 yılından bu yana ortaklık yaptığı anlaşılan Tutuş ve Karakoç’la ilgili paylaşımında Çetin Sarıca şu ifadeleri kullandı: “Ortak olduklarını sadece biz söylemiyoruz, Muharrem Tutuş’un da kendisi söylüyor. Buyrun okuyun…”

İŞTE O PAYLAŞIMLAR