Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş vaatlerini yarın açıklıyor

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, beyannamesini yarın (10 Mart Pazar) 12.00’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde açıklayacak. Muharrem Tutuş vaatlerini yarın düzenlenecek program ile kamuoyuna duyurmuş olacak.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti 31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla devam ederken, ilçe ilçe de seçim beyannameleri kamuoyuyla paylaşıyor. AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş da beyannamesini yarın açıklıyor

MUHARREM TUTUŞ SEÇİM VAATLERİ SDKM’DE

Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Tutuş’un beyanname açıklaması yarın (10 Mart Pazar) gerçekleştirilecek. Beyanname ve meclis üyesi aday tanıtım toplantısı Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Katılımın yoğun olması beklenen açıklama saat 19.30’da başlayacak.

Muharrem Tutus 1Muharrem Tutuş kimdir?

1983 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi’nde Denetim, Muhasebe ve Finans bölümünde lisans eğitimi aldı.

AK Parti’de sırasıyla İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Başkanlığı yaptı.

2019 yerel seçimleriyle birlikte İzmit Belediyesi meclis üyesi oldu. 2021 yılından bu yana İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili olarak görev yaptı.

2023 genel seçimleri öncesinde istifa eden Ali Güney’in yerine İzmit İlçe Başkanı olarak atanmıştı.

2024 yılı yerel seçimleri için, 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle ilçe başkanlığı görevinden ayrıldı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.