Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş’tan bütçe eleştirisi!

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayarak İzmit Belediyesi’nin 2020 bütçesini eleştirdi.

AKP İzmit Belediye Meclis

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayarak İzmit Belediyesi’nin 2020 bütçesini eleştirdi. Belediye yönetimine 115 milyon TL hizmet bütçesi ayırdıklarını ancak bunun sadece 32 milyponunun hizmet için kullanıldığını belirten Tutuş geri kalan meblağın reklam için kullanıldığını ifade etti.

Muharrem Tutuş’un sert paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

REKLAMLAR:
İzmit belediyesi 20 yıldır asfalt görmeyen yerlere asfalt döktü.
İzmit belediyesi 15 yıllık yol sorununu çözdü.
İzmit belediyesi çocukları parklara kavuşturdu.
İzmit belediyesi köylerde her yeri asfalt ve park yaptı.
GERÇEKLER:
İzmit belediyesi 2020 yılı bütçe görüşmelerinde vatandaşa yol, park, proje ve sosyal hizmet yapsın diye tam 115milyon₺ bütçe öngörüldü ve meclisten onay aldı. Ancak yönetim bu işler için sadece 32milyon₺ kullandı.
SONUÇ:
Bu bütçe nerelere kullanıldı derseniz;
Başkan hanımın basın yayın işleri, hepsi ayrı bir tartışma konusu olan şaibeli konserler, eğlenceler, festivaller, çeşit çeşit kurumsal olmayan bayrak çılgınlığı, Gebze’de PR çalışmaları reklam ve pano kiraları, kentimizin çeşitli noktalarında kiralanmış reklam ve tanıtım duvar kiraları, Karamürsel’inden Kandıra’ya kadar tüm vatandaşlara reklam ve tanıtım için çekilen cep telefonu mesajları vs.vs.
Bütçenin kalanı da zaten personel maaşları.”