Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtar Ali Akbaş, Ali Güney’e “başarısız” dedi

Sık sık sosyal medyadaki çıkışlarıyla gündemde kalmayı başaran Kaboğlu Muhtarı Ali Akbaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e yönelik eleştirilerde bulundu.

Sık sık sosyal medyadaki

Sebahattin AydınAKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e yönelik tepkiler başladı. Özellikle muhtarlar arasında Güney’e karşı bir öfke var. Bunun nedeni ise Kocaeli Muhtarlar Derneği kongresinde İbrahim Efe başkanlık görevini Mustafa Ersoy’a devretmesi olduğu söyleniyor. Efe’nin yeniden aday olmasının önüne AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in geçtiği ifade ediliyor.

“SEÇİMİ KAYBEDEN GİDER”

Kaboğlu Muhtarı Ali Akbaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e yönelik eleştiriler içeren bir paylaşım yaparak şunları söyledi: “Hadi buyurun bir küçük siyasi analiz yapalım İzmit için.. Öncelik iktidar partisinin, ilçe başkanı seçim öncesi atandı ve İzmit Belediye seçimlerini (15yıl sonra) kaybetti ve bunun karşılığında tekrardan atanıp adeta ödüllendirildi.  Yahu başarısız biri niye aynı göreve devam eder, seçimi kaybeden gider..

CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİMİ KAZANDI

Şimdi CHP ilçe başkanını ele alalım, kendinden önceki ilçe başkanı adaylık için istifa etti ve onun yerine atandı.. 15 sene iktidar partisinin yönettiği ilçe seçimini kazandı.. Ve ilk kongrede aday oldu ve seçimli kongre de kazandı, yani seçilmiş ilçe başkanı oldu.

NİYE HERKES KARNINDAN KONUŞUYOR?

Şimdi bu yazdıklarımda bir yanlış tespit varsa buyurun. Birileri atıp tutuyor, ya arkadaş niye herkes karnından konuşuyor ki! Kimse kimseye hakaret etmeden açık açık fikrini beyan edebilir bunda ne var ki! Sağlıkla kalın, VESSELAM.”

ali akbas