Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Atar İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı adaylığından çekildi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Adayı Murat Atar, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Atar, “Bugün il başkanlığı makamında hizmet etme şansını kaçırmış olabilirim. Lakin 16 Ocak itibari ile Büyük Türk Milleti’ne ve onun sarsılmaz Devletine hizmet için yeni görevler peşinde olacağımı da kamuoyuna ilan ederim” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi 15 Ocak Pazar günü saat 11.30’da Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Mevcut il Başkanı Şanbaz Yıldız’ın aday olmayacağı kongrede Nusret Acur, Murat Atar ve Ayhan Çubuklu il başkanlığı için yarışması beklenirken Murat Atar adaylıktan çekildiğini duyurdu. Atar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“YENİ GÖREVLER PEŞİNDE OLACAĞIM”

15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek 3.Olağan İl Kongresi için İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı adaylığından yetiştiğim siyasi ekol ve siyasi kültür gereği partimizin birleştirici duruşuna uygun olarak kişisel kararım ile çekildiğimi üzülerek bildiririm. Adaylık sürecimde bana manen ve madden destek olan, uzaktan yakından arayıp iyi dileklerini bildiren tüm üye ve delegelerimize çok çok teşekkür ederim. Siyaset uzun soluklu bir yarış. Bugün il başkanlığı makamında hizmet etme şansını kaçırmış olabilirim. Lakin 16 Ocak itibari ile Büyük Türk Milleti’ne ve onun sarsılmaz Devletine hizmet için yeni görevler peşinde olacağımı da kamuoyuna ilan ederim.

“AKŞENER’E OLAN SADAKATİNDEN ŞÜPHEM YOK”

15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek 3. Olağan İl Kongremiz için aday olan Sevgili kardeşimiz Nusret Acur ve yönetim kurulu üyelerinin, Büyük Türk Milleti için daha çok demokrasi, daha çok özgürlük ve daha çok huzur isteyerek yola çıkan sevgili hemşerimiz, Cesurlar Hareketinin lideri Sayın Meral Akşener’in söylemleri ve politikalarının bayraktarlığını yapacağından, partimiz değerlerine ve lideri Meral Akşener’e olan sadakatinden hiçbir şüphem yoktur.

ACUR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Partimiz kuruluş döneminde her türlü baskı ve uyarılar altında milletimize yeni bir umut kapısı olmaya çalıştığımız günlerde tanıştığım kardeşimiz Nusret Acur’un hem kurucu ilçe başkanı olduğu Gebze ilçemizde hem de il teşkilatımızda yaptığı fedakarlık ve hizmetlerin en büyük tanıklarından biriyim. İl Başkanı olarak İyi Parti’mizi hem ilimizde hem de tüm ülkemizde birinci parti ve genel başkanımızı Başbakan yapmak için üstün çaba ile çalışacağından eminim. 12 ilçe başkanının ve mevcut il yönetiminin desteklerini alarak aday olan ve bu hizmeti en az benim kadar başarılı şekilde yapacağına inandığım kardeşimiz Nusret Acur’a bu çıktığı yolda başarılar dilerim. Bu kutlu yolda kendilerine elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağımıza, onları yapıcı ve partimizi yüceltici muhalefetimiz ile desteksiz bırakmayacağımıza söz veririz.”