Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Örnek: İlker Kazan İzmit için birinci sıraya yazılmalı

MHP eski ilçe yöneticisi Murat Örnek, “İlker Kazan İzmit Belediyesi başkanlığı adaylığında birinci sıraya yazılmalı” dedi.

MHP eski ilçe yöneticisi

MHP eski ilçe yöneticisi Murat Örnek, sosyal medya hesabı üzerinden İzmit Belediyesi MHP meclis üyesi İlker Kazan’ın yerel seçimlerde belediye başkanlığında birinci sıraya yazılmalı diyerek açıklamada bulundu. Örnek açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Kongreler neticesi basına algı amacıyla sızdırılmış 2024 MHP İzmit belediyesi meclis üyesi adayları haberleri bir ülkücü olarak beni derinden üzmüş ve rahatsız etmiştir.
MHP İzmit’te yıllar sonra meclis üyeleri çıkartmış.
Sayın İlker Kazan, Sayın Ayhan Arpacı ve Sayın Engin Duymaz yaptıkları çalışmalar ile özellikle de İlker Kazan tek başına tüm meclisten fazla verdiği ve üzerine de takip ettiği soru önergeleriyle kendilerinden söz ettirmiş. MHP nin ve Ülkücülerin İzmit’te gurur kaynağı olmuşlardır.
Bu denli başarılı bir ekibi İzmit’te tartışmak, değiştirmeye yeltenmek, işleyen bir çarka ve akabinde arı kovanına çomak sokmak ile eş değerdir.
Sayın Fatma Kaplan Hürriyete bugün sorulsun mecliste kimi görmek istemezsiniz diye: Yüksek ihtimal 1. İlker Kazan
2. Muharrem Tutuş diyecektir.
Fatma hanımın kötü dediği ve mecliste görmek istemeyeceği. başarıları ile İzmit’lilerin gönlünde taht kurmuş Sayın İlker Kazan bizim ve partimizin şerefidir.
Bırakın meclis üyeliğini adı MHP İzmit Belediyesi başkanlığı adaylığın da 1.sıraya yazılmalıdır.”