Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müslümanlar dava kadını yetiştirmeyi ihmal etmiş de

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, AK Parti Gölcük İlçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Müslümanların uzun zamandır ihmal ettikleri dava kadını yetiştirme konusundaki eksikliklerin, ümmetin içinde açtığı derin boşlukları AK Parti ile samimi, bilinçli, deneyimli ve düzeyli, erkeklere bir yarış halinde değil, onlara destek olan bir anlayışla gidermeye çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe

Özgun imza4 Ekim’de Kartepe ile başlayan AK Parti ilçe danışma toplantıları bugün Gölcük ile sona erdi. Bugün Gölcük Kavaklı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, ilçe başkanları, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.

“SINIRLARIMIZI AŞMAYI HEDEFLEDİK”

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ilçede yapılanları anlatarak şu ifadelerde bulundu; “İslam davasıyla dertlenen kadın ‘Ey iman edenler’ çağrısının muhatabı olduğunun bilincinde olan kuldur. İffet ve vakalarıyla evinde oturmasını bildiği gibi aynı iffet ve vakalarıyla imtihanı ağırlaşmış olan bu ümmetin sorunlarına yaklaşmasını da bilir. Bu şuurla göreve geldiğimiz bugüne dek daha çok çalışıp sınırlarımızı aşmayı hedefledik. Siyasetin masada değil sahada kazanılacağı bilinciyle ziyaretler yaptık.

“OLUMSUZLUKLARA ODAKLANAMIYORUZ”

Müslümanların uzun zamandır ihmal ettikleri dava kadını yetiştirme konusundaki eksikliklerin, ümmetin içinde açtığı derin boşlukları AK Parti ile samimi, bilinçli, deneyimli ve düzeyli, erkeklere bir yarış halinde değil, onlara destek olan bir anlayışla gidermeye çalışıyoruz. Yaptığımız bütün işlerdeki başarıları Allah’tan, eksiklikleri kendimizden olduğunu biliyoruz. Bir iş yapacağımız zaman elimizde var olanları düşünerek adımlarımızı atıyor, olumsuzluklara odaklanmıyoruz.”